Головна Новини Спорт футбол Роналду встановив неймовірний рекорд: нове унікальне досягнення футболіста
commentss НОВИНИ Всі новини

Роналду встановив неймовірний рекорд: нове унікальне досягнення футболіста

Кріштіану Роналду став найкращим бомбардиром у чотирьох різних футбольних чемпіонатах.

28 травня 2024, 11:42
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кріштіану Роналду продовжує встановлювати нові рекорди та досягнення. За підсумками футбольного сезону португалець увійшов в історію Саудівської Ліги та встановив рекорд результативності забивши 35 голів. Таким чином Роналду став першим в історії футболу гравцем, який був найкращим бомбардиром у чотирьох різних чемпіонатах.

Роналду встановив неймовірний рекорд: нове унікальне досягнення футболіста

Кріштіану Роналду. Фото з відкритих джерел

Кріштіану Роналду потрібен був лише один повний сезон, щоб увійти в історію чемпіонату Саудівської Аравії. Португальський футболіст в останньому турі сезону проти "Аль-Іттіхада" забив два голи, і таким чином побив історичний рекорд марокканського футболіста Абдерразака Хамдалла, який забив 34 голи у 2020 році.

У своєму першому повному сезоні за "Аль-Наср" португальский футболіст забив 35 голів і здійснив 11 результативних передач.

Таким чином 39-річний Кріштіану Роналду став першим футболістом в історії, який став найкращим бомбардиром у чотирьох країнах. Португалець раніше був найкращим бомбардиром в Англії, Іспанії, Італії, а тепер і в Саудівській Аравії.

За неповні два сезони в Саудівській Аравії Кріштіану Роналду провів 62 матчі у яких забив 56 голів і віддав 15 результативних передач.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український футболіст Олександр Довбик став найкращим бомбардиром в чемпіонаті Іспанії. Таким чином у Довбика є два звання найкращого бомбардира в різних країнах: Іспанія та Україна.

Також "Коментарі" писали про рейтинг найбагатших спортсменів світу. Виявилось, що португальський футболіст Кріштіану Роналду посів у списку третє місце.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини