Головна Новини Спорт футбол Роналду відреагував на перехід Мбаппе в "Реал"
commentss НОВИНИ Всі новини

Роналду відреагував на перехід Мбаппе в "Реал"

Кріштіану Роналду прокоментував повідомлення Кіліана Мбаппе щодо його трансферу в "Реал".

4 червня 2024, 14:33
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Французький футболіст Кіліан Мбаппе офіційно став гравцем мадридського "Реала". Трансфер зірки прокоментував колишній гравець іспанського клубу Кріштіану Роналду, який розмістив свою реакцію під постом француза в Instagram.

Роналду відреагував на перехід Мбаппе в "Реал"

Роналду прокоментував трансфер Мбаппе в "Реал". Фото з відкритих джерел

Трансферна сага з Кіліаном Мбаппе, яка тривала кілька років, офіційно закінчилась його переходом в іспанський клуб. 3 червня "Реал" офіційно опублікував повідомлення у якому сповістив, що французький футболіст став частиною мадридського клубу. Контракт з гравцем підписано до 2029 року.

Легенда "Реалу" Кріштіану Роналду також відреагував на трансфер Мбаппе. Португальський футболіст розмістив свій коментар під дописом француза в Instagram у якому Мбаппе повідомив про свій перехід в "Реал".

"Тепер моя черга спостерігати за тобою. Я з нетерпінням чекаю, коли ти запалиш на "Бернабеу". Hala Madrid", – написав Кріштіану Роналду.

Мбаппе з дитинства був фанатом "Реалу" та Кріштіану Роналду. Після переходу в королівський клуб французький футболіст виступатиме під 9 номером. Цікаво, що у свій перший сезон за "Реал" Кріштіану також грав під цим номером, а потім змінив його на свою легендарну сімку. Очікується, що у наступному сезоні мадридський клуб покине Лука Модріч, після чого Мбаппе візьме собі його 10 номер.

Презентація Кіліана Мбаппе у "Реалі" відбудеться після Чемпіонату Європи на "Бернабеу". Очікується, що його зустрічатимуть повні трибуни 80-тисячного стадіону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Роналду встановив неймовірний рекорд, який немає жоден футболіст світу.

Також "Коментарі" писали, що Роналду потрапив до рейтингу найбагатших спортсменів, проте не отримав першість у ньому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини