Головна Новини Спорт футбол Роналду проти Мессі: коли відбудеться можливо остання зустріч легенд на полі
commentss НОВИНИ Всі новини

Роналду проти Мессі: коли відбудеться можливо остання зустріч легенд на полі

Команди Роналду та Мессі зіграють між собою на Riyadh Season Cup 2024 взимку

22 листопада 2023, 14:29
Поділіться публікацією:

Цією зимою в Саудівській Аравії пройде товариський турнір Riyadh Season Cup 2024. В ньому візьмуть участь “Аль-Наср” та “Аль-Хіляль”, а також американський “Інтер Маямі”. Про це повідомив саудівський радник  Туркі Аль-Шейх у себе в соцмережі X.

Роналду проти Мессі: коли відбудеться можливо остання зустріч легенд на полі

Роналду та Мессі під час матчу. Фото з відкритих джерел

Роналду проти Мессі

У лютому 2024 року на полі, знову можуть зійтись дві футбольні ікони – Кріштіану Роналду (“Аль-Наср”) та Ліонель Мессі (“Інтер Маямі”). Це стало реальністю завдяки участі їхніх команд  у цьому турнірі. Неймар, який також міг би зіграти проти них за свій “Аль-Хіляль” навряд чи зможе відновитися від тяжкої травми отриманої ним у жовтні.

Роналду проти Мессі: коли відбудеться можливо остання зустріч легенд на полі   - фото 2

Трансферні вартості гравців

Ліонель Мессі, який виступає за “Інтер Маямі”, зберігає свою ринкову вартість на рівні 35 мільйонів євро у віці 36 років. Попри труднощі в “ПСЖ”, аргентинський нападник забив 20 голів і зробив 20 асистів у минулому сезоні. Також всі пам’ятають його тріумф на  Чемпіонаті світу, де він відзначився голами в кожному етапі плей-офф, включаючи дубль у фіналі. 

Кріштіану Роналду, граючи в Саудівській Аравії, має ринкову вартість у 15 мільйонів євро. Навіть після того, як його найкращі роки позаду, португалець лідер бомбардирських перегонів Саудівської професійної ліги. На його рахунку 13 забитих м’ячів та 7 результативних передач в 12 матчах чемпіонату.

Роналду проти Мессі: коли відбудеться можливо остання зустріч легенд на полі   - фото 3

Читайте також, що через пошкодження Кепи Аррісабалаги перед матчем з “Брагою” 8 листопада місце у воротах “королівського клубу” зайняв Андрій Лунін. Іспанець мав відновитися після міжнародної паузи, проте як повідомляє журналіст COPE Мігель Анхель Діас, Кепа пропустить ще кілька найближчих ігор.

Нагадаємо, що завершилася кваліфікація до Євро-2024, в якій брала участь й Україна. За її підсумками 20 збірних напряму вийшли на Євро. Хто саме вийшов до фінальної частини турніру читайте в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини