Головна Новини Спорт футбол Лунін буде основним в “Реалі”, як мінімум у двох наступних матчах
commentss НОВИНИ Всі новини

Лунін буде основним в “Реалі”, як мінімум у двох наступних матчах

Кепа Аррісабалага зможе відновитися від травми тільки до матчу з “Бетісом” 9 грудня

22 листопада 2023, 12:39
Поділіться публікацією:








Через пошкодження Кепи Аррісабалаги перед матчем з “Брагою” 8 листопада місце у воротах “королівського клубу” зайняв Андрій Лунін. Іспанець мав відновитися після міжнародної паузи, проте як повідомляє журналіст COPE Мігель Анхель Діас, Кепа пропустить ще кілька найближчих ігор.

Лунін буде основним в “Реалі”, як мінімум у двох наступних матчах

Лунін відбив пенальті. Фото пресслужба ФК "Реал Мадрид"

За інформацією журналіста Кепа Аррісабалага не допоможе своїй команді в матчах з “Кадісом” в іспанській Прімері та “Наполі” в Лізі чемпіонів. Іспанець може повернутися до матчу з “Бетісом”, який пройде 9 грудня.

Травма Кепи та гра Луніна 

Через травму Кепи Аррісабалаги, за декілька хвилин до початку матчу в стартовому складі на матч 4-го туру Ліги чемпіонів з’явився Андрій Лунін. І вже на 6 хвилині зустрічі йому довелося серйозно вступити у гру. Лукас Васкес порушив правила у своєму штрафному майданчику, за що суддя призначив пенальті. Але Андрій Лунін потягнув удар від Джало в нижній кут воріт. 

В підсумку за весь матч роботи в Луніна було не дуже багато. Проте, варто відзначити хорошу гру ногами протягом всіх 90 хвилин та концентрацію на останніх секундах зустрічі. Після подачі з флангу Абель Руїс мав можливість забити гол престижу коли пробивав головою з декількох метрів у протихід українському голкіперу, але Лунін здійснив ще один чудовий сейв. Завдяки впевненій грі Андрія, “Реал” переміг 3:0, а сам українець провів свій перший сухий матч за мадридський клуб в Лізі чемпіонів.


Читайте також, що сьогодні відбувся матч кваліфікації до Чемпіонату світу 2026 між збірними Бразилії та Аргентини. До цього матчу п’ятиразові володарі Кубка світу ніколи не програвали матч кваліфікації до ЧС. Як проходив матч повідомляють “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини