Головна Новини Спорт футбол Роналду побив світовий рекорд голів за збірну
commentss НОВИНИ Всі новини

Роналду побив світовий рекорд голів за збірну

Роналду забив 111 голів за збірну Португалії в ході 180 футбольних поєдинків

2 вересня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Португальський футболіст Кріштіану Роналду, в середу, 1 вересня, встановив новий світовий рекорд за кількістю голів, забитих за національну збірну. Про це повідомили в УЄФА, пише "Гордон".

Роналду побив світовий рекорд голів за збірну

Кріштіану Роналду - фото з відкритих джерел

Роналду забив 111 голів за збірну Португалії в ході 180 футбольних поєдинків.

У середу, 1 вересня, португалець забив два голи в ворота національної ірландської збірної. Таким чином Португалія здобула перемогу з рахунком 2:1.

В УЄФА відзначили. що Кріштіану Роналду вдалося побити світовий рекорд, який встановив екс-нападник з Ірану Алі Даеї. Він зміг забити 109 голів за збірну Ірану в 149 футбольних поєдинках.

Зазначається, що серед кращих бомбардирів також був Пеле, який забив за бразильську збірну 77 голів за 92 матчі, а також Ліонель Мессі, якому за 151 матч вдалося забити 76 голів.

Нагадаємо, що легендарний португалець Кріштіану Роналду визначився зі своїм наступним місцем роботи, прийнявши рішення повернутися до своїх витоків. Роналду офіційно перейшов в "Манчестер Юнайтед", звідки і почалася його зоряна карколомна кар'єра. У Манчестері дійсно підтверджують інформацію про те, що Кріштіану Роналду знову захищатиме кольори "Манчестер Юнайтед". Є інформація про те, що за виступ у футболці "Манчестер Юнайтед" португалець буде отримувати 25 млн фунтів на рік. Всього ж трансфер оцінюють в 25 млн євро.

Варто відзначити, що Роналду грав за "Манчестер Юнайтед" з 2003 по 2009 рік. Саме там він сформувався як футболіст, вартість якого на трансферному ринку почала зашкалювати і саме тому він потім вже опинився в королівському клубі "Реал", перебравшись до Іспанії, де грав до 2018 року і де теж став справжньою зіркою. Далі Роналду почав грати в серії А італійського чемпіонату, захищаючи кольори туринського "Ювентуса".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини