Головна Новини Спорт футбол “Рома” – “Верона”: стартові склади на матч Серії А
commentss НОВИНИ Всі новини

“Рома” – “Верона”: стартові склади на матч Серії А

Для Даніеле Де Россі це буде дебютний матч в якості тренера “Роми”

20 січня 2024, 18:37
Поділіться публікацією:

Сьогодні стартує 21 тур італійської Серії А. матчем “Роми” проти “Верони”. Римляни звільнили Жозе Моурінью та призначили головним тренером Даніеле Де Россі. До вашої уваги стартові склади команд на цей матч.

“Рома” – “Верона”: стартові склади на матч Серії А

Даніеле Де Россі. Фото ФК Рома

“Рома” – “Верона”: стартові склади на матч Серії А - фото 2

Де подивитися матч

Гру "Рома" — "Верона"  можна буде подивитися на платформі Megogo, в розділі “Спорт” або на каналі “Megogo Футбол 3”, при умові якщо у вас є підписки “Максимальна” або “Спорт”. Початок матчу о 19:00 за київським часом.

Розклад всіх матчів 21 туру Серії А 

Субота, 20 січня

  • 19:00 "Рома" — "Верона"

  • 21:45 "Удінезе" — "Мілан"

Неділя, 21 січня

  • 13:30 "Фрозіноне" — "Кальярі"

  • 16:00 "Емполі" — "Монца"

  • 19:00 "Салернітана" — "Дженоа"

  • 21:45 "Лечче" — "Ювентус"

Турнірна таблиця Серії А перед 21 туром

Лідирує в турнірній таблиці наразі “Інтер”, який має 51 очко. З відставанням у 2 бали від “нерадзуррі” на другому місці розташовувався туринський “Ювентус”. Слідом за ним йде “Мілан” з 42 очками. Зону Ліги чемпіонів замикає “Фіорентина”, яка має 34 бали. Претенденти на виліт: “Верона” (18 місце, 17 очок), “Емполі” Коваленка (19 місце 13 очок), “Салернітана” (20 місце, 12 очок).

Більше спортивних новин

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини