Головна Новини Спорт футбол Рівень українського футболу такий, який був у 90-ті роки, – Ігор Суркіс
commentss НОВИНИ Всі новини

Рівень українського футболу такий, який був у 90-ті роки, – Ігор Суркіс

Президент “Динамо” сподівається, що футбол в Україні повернеться хоча б до того рівня, який був 5-8 років тому

22 листопада 2023, 13:09
Поділіться публікацією:

Сьогодні президенту київського “Динамо” Ігорю Суркісу виповнюється 65 років. З приводу цього, а також ситуації в клубі та українському футболі загалом він дав інтерв’ю пресслужбі клубу.

Рівень українського футболу такий, який був у 90-ті роки, – Ігор Суркіс

Суркіс на тренуванні "Динамо". Фото пресслужба клубу

Президент “Динамо” відповів, яким він бачить розвиток українського футболу. Також Суркіс згадав роки процвітання футболу в Україні.  

Будемо сподіватися, що ця війна закінчиться 100% нашою перемогою, а вже тоді будемо розвивати футбол. Головне, що ми його не втратили. Рівень такий, який був у 90-ті роки, все це ми вже проходили. Сподіваюся, футбол у нашій країні буде й надалі розвиватися та повернеться хоча б до того рівня, який був 5-8 років тому.

Сподіваюся, кожен президент клубу, який вкладає свої кошти, має розуміти, що потрібно робити, щоб футбол розвивався, адже від телебачення ми отримуємо 0, від реклами – 0. Колись, щоб вийти до півфіналу Кубка УЄФА ми мали перемогти харківський “Металіст”. Це був футбол! Неважливо, хто переміг, важливо – що ми розвивали наш футбол, що на стадіонах були вболівальники. Ми вже чотири роки не бачимо фанатів. Нудьга на трибунах! Я розумію, що повернути вболівальників на стадіон можливо лише після нашої перемоги, – зазначив Ігор Суркіс.

Читайте також, що через пошкодження Кепи Аррісабалаги перед матчем з “Брагою” 8 листопада місце у воротах “королівського клубу” зайняв Андрій Лунін. Іспанець мав відновитися після міжнародної паузи, проте як повідомляє журналіст COPE Мігель Анхель Діас, Кепа пропустить ще кілька найближчих ігор.

Нагадаємо, що завершилася кваліфікація до Євро-2024, в якій брала участь й Україна. За її підсумками 20 збірних напряму вийшли на Євро. Хто саме вийшов до фінальної частини турніру читайте в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини