Головна Новини Спорт футбол Рейтинг найкращих боксерів світу P4P від The Ring: яке місце посідає Усик
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг найкращих боксерів світу P4P від The Ring: яке місце посідає Усик

Василь Ломаченко вилетів з десятки найкращих

31 грудня 2023, 14:45
Поділіться публікацією:

Журнал The Ring оновив рейтинг найкращих боксерів світу поза ваговою категорією. В топ-10 опинився й непереможний чемпіон світу у надважкій вазі  Олександр Усик. Весь рейтинг та яку позицію займає українець, читайте в матеріалі “Коментарів”.  

Рейтинг найкращих боксерів світу P4P від The Ring: яке місце посідає Усик

Усик на тренуванні. Фото з відкритих джерел

Рейтинг найкращих боксерів світу P4P від The Ring

  1. Теренс Кроуфорд

  2. Наоя Іноуе

  3. Олександр Усик

  4. Канело Альварес

  5. Дмитро Бівол

  6. Девін Хейні

  7. Еррол Спенс 

  8. Джервонта Девіс

  9. Теофімо Лопес

  10. Джессі Родрігез

Наоя Інуе попри перемогу над Марлоном Тапалесом й історичне завоювання другого абсолютного чемпіонства в епоху 4-х поясів так і залишився на другій сходинці рейтингу The Ring.

Інуе, який є чемпіоном світу у двох вагових категоріях (легкій і першій напівлегкій), здобув перемогу над Тапалесом у 12-раундовому поєдинку за титул чемпіона світу WBC у другій легкій вазі. Цей бій був для Інуе першим після перемоги над Кітером Макгрегором у червні 2022 року.

Попри історичне досягнення, Інуе не зміг піднятися на перше місце в рейтингу The Ring. Лідерство зберіг Терренс Кроуфорд, який є чемпіоном світу у двох вагових категоріях (легкій і першій напівсередній).

Український чемпіон у надважкій вазі Олександр Усик як і раніше посідає третє місце в списку. Усик переміг Ентоні Джошуа у вересні 2022 року і об'єднав титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO.

Загалом, десятка найкращих боксерів планети залишилась без змін. Василь Ломаченко вилетів з топ-10, а його місце посів Джессі Родрігес.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини