Головна Новини Спорт футбол "Реал" розгромив "Шахтар" в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

"Реал" розгромив "Шахтар" в Києві

"Реал" відвантажив "Шахтарю" п'ять м'ячів в Києві

20 жовтня 2021, 07:22
Поділіться публікацією:

У третьому раунді групового етапу Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" зазнав розгромної поразки від мадридського "Реала" на НСК "Олімпійський". Гірники пропустили в свої ворота 5 "сухих" м'ячів, не зумівши відповісти навіть голом престижу. Як інформує видання "Коментарі", про це пише спортивний портал "Sport.ua".

"Реал" розгромив "Шахтар" в Києві

Мадридський "Реал". Фото з відкритих джерел

Перед матчем у українських уболівальників були великі надії. "Шахтар" другий сезон поспіль виявився разом з "Реалом" в одній групі Ліги чемпіонів. І в першому сезоні гірники сенсаційно здолали "вершкових", як на виїзді, так і вдома. Була надія, що 19 жовтня в Києві "Шахтар" продовжить свою переможну серію або хоча б зіграє внічию, але надії не виправдалися. Першим сигналом до того, що позитивного результату в грі чекати не варто стала статистика ударів у бік воріт в першому таймі. "Шахтар" завдав аж 1 один удар. У той час, як іспанці завдали 12 ударів.

У підсумку, на 38-й хвилині "Реал" повів у рахунку. М'яч у власні ворота зрізав захисник Сергій Кривцов. У другому таймі "Шахтар" і зовсім "посипався". На 51-й хвилині Вінісіус забив другий м'яч. На 56-й хвилині Вінісіус оформив дубль і зробив рахунок на табло вже 3:0. На 65-й хвилині "Королівський клуб" в четвертий раз вразив ворота нашого голкіпера. Вінісіус віддав передачу на Родріго і той відправив м'яч у ворота українців. Жирну крапку в матчі поставив французький форвард "Реала" Бензема. Він в доданий час відправив п'ятий м'яч у ворота "Шахтаря".

У підсумку після третього туру лідерами групи D, де виступає "Шахтар", є "Шериф" і "Реал" (по 6 очок), на третій позиції розташувався "Інтер" (4 бали). "Шахтар" же опинився на самому дні турнірної таблиці, не забивши поки що жодного гола (1 пункт).

Також читайте на порталі "Коментарі" — Шахтар став володарем Суперкубка України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини