Головна Новини Спорт футбол “Реал” проти “Валенсії”, Лунін проти Яремчука: де дивитися матч Ла Ліги
commentss НОВИНИ Всі новини

“Реал” проти “Валенсії”, Лунін проти Яремчука: де дивитися матч Ла Ліги

В основі “Реалу” повинен з’явитися Лунін, Яремчук скоріше за все залишиться в запасі

11 листопада 2023, 12:50
Поділіться публікацією:








Сьогодні мадридський “Реал” на “Сантьяго Бернабеу” зіграє матч 13 туру іспанської Прімери проти “Валенсії”. В обох команд у складі є українці, які мають хороші шанси з’явитися на полі. Де та котрій годині дивитися матч читайте в матеріалі “Коментарів”.

“Реал” проти “Валенсії”, Лунін проти Яремчука: де дивитися матч Ла Ліги

Лунін відбив пенальті. Фото пресслужба ФК "Реал Мадрид"

Де дивитися матч “Реал Мадрид” – “Валенсія” 

Гру “Реал Мадрид” – “Валенсія” можна буде подивитися на платформі Megogo, в розділі “Спорт” або на каналі “Megogo Футбол 1”, при умові якщо у вас є підписки “Максимальна” або “Спорт”. Початок матчу запланований на 22:00.

Форма команд

Мадридський “Реал” не програє останні дев’ять матчів в усіх турнірах (7 перемог та 2 нічиї за цей період) та має лише одну поразку в цьому сезоні від “Атлетіко”. В останньому матчі в Ла Лізі попри величезну перевагу та кількість створених моментів “вершкові” зіграли в нульову нічию з “Райо Вальєкано” та втратили лідерство в чемпіонаті. А в останньому матчі в Лізі чемпіонів посеред цього тижня “королівський клуб” впевнено обіграв “Брагу” 3:0 та гарантував собі вихід до плей-офф. Важливу роль в тій перемозі зіграв Андрій Лунін, який на початку матчу відбив пенальті та здійснив ще один чудовий сейв наприкінці гри. Через травму Кепи та впевнену гру українець сьогодні повинен вийти в основі.


“Валенсія” також в непоганій формі та не знає гіркоти поразок в 5 останніх матчах в усіх турнірах (3 перемоги та 2 нічиї). В останньому матчі “кажани” з мінімальним рахунком обіграли аутсайдера Ла Ліги “Гранаду”. Роман Яремчук поки що не може забити свій дебютний гол в Ла Лізі та виходить здебільшого на заміну. Тому можна очікувати на появу Яремчука у другому таймі.

Нагадаємо, що сьогодні лідер іспанської Ла Ліги “Жирона” гратиме в гостях проти міцного середняка “Райо Вальєкано”. Де та о котрій дивитися матч команди Циганкова та Довбика читайте в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини