Головна Новини Спорт футбол “Жирона” Довбика та Циганкова проти “Райо”: де дивитися матч Ла ЛІги
commentss НОВИНИ Всі новини

“Жирона” Довбика та Циганкова проти “Райо”: де дивитися матч Ла ЛІги

“Жирона” перемагає п’ять матчів поспіль, а “Райо” не програє

11 листопада 2023, 11:04
Поділіться публікацією:

Сьогодні лідер іспанської Ла Ліги “Жирона” гратиме в гостях проти міцного середняка “Райо Вальєкано”. Де та о котрій дивитися матч команди Циганкова та Довбика читайте в матеріалі “Коментарів”.

“Жирона” Довбика та Циганкова проти “Райо”: де дивитися матч Ла ЛІги

Циганков святкує гол. Фото пресслужба "Жирони"

Де дивитися матч “Райо Вальєкано” – “Жирона”

Гру “Райо Вальєкано” – “Жирона” можна буде подивитися на платформі Megogo, в розділі “Спорт” або на каналі “Megogo Футбол 1”, при умові якщо у вас є підписки “Максимальна” або “Спорт”. Початок матчу запланований на 15:00.

Форма команд

Обидві команди знаходяться в хорошій формі перед поєдинком. Як “Жирона”, так і “Райо” не програвали в останніх п’яти матчах, більше того команда Довбика та Циганкова здобула 5 перемог поспіль. В останньому матчі була здобута перемога над “Осасуною” 4:2. Циганков в тому матчі забив, а Довбик взагалі віддав два асисти та забив сам. “Райо Вальєкано” в останньому матчі побував в гостях на “Сантьяго Бернабеу” де зумів вистраждати нульову нічию з “Реалом”, завдяки чому “Жирона” вийшла на одноосібне перше місце, а "Райо" знаходиться на 9 сходинці в турнірній таблиці.

Більше спортивних новин  

Читайте також, що на цих вихідних відбудеться 12 тур Англійської Прем’єр-ліги. В центральному матчі “Челсі” Мудрика прийматиме на “Стемфорд Брідж” “Манчестер Сіті”. Де та о котрій дивитися матчі АПЛ читайте в матеріалі “Коментарів”.

Також зазначимо, що на цих вихідних в Українській Прем’єр-лізі відбудуться вісім матчів 14-го туру. Серед найцікавіших матчі “Шахтаря” проти “Дніпра-1” та лідера чемпіонату “Кривбасу” проти “Динамо”. Де та коли дивитися матчі читайте в матеріалі “Коментарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини