Головна Новини Спорт футбол “Реал” проти “Райо”, Маліновський та Яремчук: найцікавіші матчі ігрового дня
commentss НОВИНИ Всі новини

“Реал” проти “Райо”, Маліновський та Яремчук: найцікавіші матчі ігрового дня

В разі перемоги “Реал Мадрид” наздожене “Жирону” Циганкова та Довбика

5 листопада 2023, 12:36
Поділіться публікацією:

У програмі сьогоднішнього ігрового дня в європейському футболі не настільки багато матчів, як вчора. Проте і сьогодні є цікаві протистояння, особливо в іспанській Прімері та італійські Серії А, повідомляють “Коментарі”.

“Реал” проти “Райо”, Маліновський та Яремчук: найцікавіші матчі ігрового дня

Беллінгем святкує гол. Фото пресслужба Реал Мадрид

“Реал Мадрид” – “Райо Вальєкано”

Сьогодні на “Бернабеу” “королівський клуб” прийматиме “Райо”. Мадридцям дуже потрібна перемога, щоб знову зрівнятися по очках із “Жироною”, яка свій матч вчора виграла. “Реал” в минулому матчі здобув вольову перемогу в Ель Класіко над “Барселоною”. Що стосується “Райо”, то команда знаходиться на 8 позицій в чемпіонаті та не програє вже вісім матчів поспіль у Прімері. Початок матчу о 22:00 за київським часом.

“Фіорентина” – “Ювентус”

В італійській Серії А “Фіорентина” вдома зіграє з “Ювентусом”. “Зебри” перемогли в трьох матчах поспіль, йдуть на другій позиції та продовжують погоню за “Інтером”. В разі перемоги “стара синьйора” скоротить відставання від лідера до двох очок. “Фіалки” ж програли два останні матчі, тому перед своїми трибунами вони точно захочуть реабілітуватися. Команда знаходиться на 7 місці в Серії А. Початок матчу о 21:45.

Матчі українців

Також в Серії А “Дженоа” Малиновського поїде в гості до “Кальярі”, який наразі знаходиться в зоні вильоту. Українець в останніх двох матчах оформив 2 результативні передачі. Гра розпочнеться о 16:00. 

А в Іспанії “Валенсія” за яку виступає Роман Яремчук прийматиме вдома аутсайдера Прімери “Гранаду”. Через травму Уго Дуро, українець має шанси з’явитися в стартовому складі. Початок матчу о 17:15.

Читайте також, що Кріштіану Роналду продовжує запалювати в Саудівській Аравії у свої 38 років. Сьогодні його “Аль-Наср” зустрічався із клубом “Аль-Халідж”та виграв 2:0, а португалець взяв безпосередню участь в перемозі своєї команди, повідомляють “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини