Головна Новини Спорт футбол Реакція фанатів "Дженоа" на звільнення Шевченка
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція фанатів "Дженоа" на звільнення Шевченка

Останнім часом "Дженоа" став головним ньюсмейкером у футболі

19 січня 2022, 22:20
Поділіться публікацією:

Один із аутсайдерів італійської Серії А "Дженоа" став головним ньюсмейкером у футболі. Після 2-місячної роботи українського тренера Андрія Шевченка, боси клубу вирішили звільнити його тренерський штаб. З цим рішенням погодилися не всі вболівальники клубу, більшість із яких почала критикувати керівництво клубу за те, що не дали Шевченку "збудувати команду".

Реакція фанатів "Дженоа" на звільнення Шевченка

Фанати "Дженоа" - фото із відкритих джерел

Деякі фанати згодні з тим, що команда слабо виступала під наставництвом українця, інші ж уболівальники впевнені, що звільнення Шевченка було поспішним рішенням, посилаючись на непростий календар "Дженоа" та складну ситуацію команди з кадрами.

Та ще й після відходу тренерського штабу Андрія Шевченка "Фіорентина" завдала розгромної поразки "Дженоа" у рамках 22 туру чемпіонату Італії. Матч завершився з рахунком 6:0 на користь "фіалок". Багато фанати вкотре переконалися, що керівництво клубу підійшло до цього рішення безвідповідально.

Один із уболівальників написав таке: "Невже проблема була у тренері? Може потрібно поміняти голкіпера, а не тренерський штаб…? А тепер клуб хоче продовжити сезон із наставником, який нічого не знає про Серію А!".

Багато фанатів команди також приєдналися до негативних коментарів:

"Ось що може статися, якщо змінити тренерський штаб перед грою".

Деякі вболівальники інших команд італійського чемпіонату закликають вибачитись перед Андрієм Миколайовичем за розірвання контракту:

"Як уболівальник "Інтера" закликаю: вибачтеся перед Шевою!".

Деякі фанати зберігають оптимізм, запевняючи, що у Андрія Шевченка буде камбек у "Дженоа":

"Упевнений у тому, що він повернеться на тренерський місток, можливо, це відбудеться під кінець сезону, коли Шевченко матиме і час, і необхідні ресурси, щоб побудувати нову хорошу команду".

Один уболівальник відзначив сумнівне рішення українського фахівця проміняти національну збірну України на аутсайдера Серії А "Дженоа":

"Боляче дивитися, коли легендарний Шева залишив українську збірну і почав співпрацювати з "Дженоа". Безглузде рішення для такого фахівця".

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв, що помер відомий норвезький тренер.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини