Головна Новини Спорт футбол Прогноз на матч “Манчестер Сіті” – “Ліверпуль”: хто переможе в битві Клоппа та Гвардіоли
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз на матч “Манчестер Сіті” – “Ліверпуль”: хто переможе в битві Клоппа та Гвардіоли

Наразі команди Гвардіоли та Клоппа займають лідерські позиції в АПЛ

25 листопада 2023, 12:05
Поділіться публікацією:

На цих вихідних відбудеться 13 тур Англійської Прем’єр-ліги. В центральному матчі “Манчестер Сіті” прийматиме на “Етіхад” “Ліверпуль”. Які шанси на перемогу в команд на думку букмекерів подивилися “Коментарі”.

Прогноз на матч “Манчестер Сіті” – “Ліверпуль”: хто переможе в битві Клоппа та Гвардіоли

Холанд святкує гол. Фото з відкритих джерел

Хто переможе в матчі 

На думку букмекерів підопічні Пепа Гвардіоли фаворити в цьому матчі, на їхню перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,78. В перемогу “Ліверпуля” вірять значно менше та дають коефіцієнт 4,60. Можливу нічию оцінюють у 4,40. Найвищі шанси забити в цьому протистоянні звичайно дають Ерлінгу Холанду 1,55. Що стосується “червоних”, то тут найбільше вірять у бомбардирський талант Мо Салаха, коефіцієнт 2,80.

Перед матчем

Матч між двома лідерами англійської Прем’єр-ліги відбудеться завтра на “Етіхад Стедіум” в Манчестері. “Сіті” після невдалого відрізка знову набрав хороший хід та вважається головним претендентом на титул цього сезону. В останніх шести матчах в усіх турнірах підопічні Пепа Гвардіоли зуміли здобути 5 перемог та одного разу зіграли внічию. Нічия сталася якраз в останньому матчі коли “містяни” влаштували гольову перестрілку з лондонським “Челсі” 4:4. Наразі “Сіті” лідер АПЛ та має у своєму активі 28 очок в 12 матчах. 

“Ліверпуль”, який цього року грає в Лізі Європи зробив пріоритетом перемогу в чемпіонаті. Поки що команді Юргена Клоппа це непогано вдається. Наразі “червоні” йдуть другими в АПЛ та відстають від “Сіті” на один бал. “Ліверпуль” в останніх п’яти матчах чемпіонату не зазнав жодної поразки (3 перемоги та 2 нічиї), а в останньому матчі була здобута впевнена перемога над “Брентфордом”.

Нагадаємо, що у 13 турі французької Ліги 1 лідер чемпіонату “ПСЖ” приймав “Монако”, яке знаходилось на третій позиції. Матч видався дуже багатим на голи. Огляд матчу та найцікавіші моменти дивіться в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини