Головна Новини Спорт футбол Пробиває на сльозу: гравці збірної зворушливо попрощалися з «Шевою»
commentss НОВИНИ Всі новини

Пробиває на сльозу: гравці збірної зворушливо попрощалися з «Шевою»

Гравці записали відеозвернення до тренера, який покинув свій пост

12 серпня 2021, 17:38
Поділіться публікацією:

Футболісти збірної України записали відеозвернення до Андрія Шевченка, який 1 серпня склав із себе повноваження головного тренера "синьо-жовтих". Зворушливий і щирий відеоролик з'явився на YouTube-каналі vZbirna. До легендарному футболіста і тренера звернулися воротар Георгій Бущан, захисник Едуард Соболь, а також півзахисники Євген Макаренко та Олександр Зубков. Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на ютуб-канал vZbirna.

Пробиває на сльозу: гравці збірної зворушливо попрощалися з «Шевою»

Андрій Шевченко. Фото: 24 канал

Гравці висловили подяку Андрію Миколайовичу за те, що повірив в них і подарував шанс виступати за збірну України. Хлопці побажали Шевченку удачі в подальшій кар'єрі і нових успіхів.


Цікаво, що до Андрія Шевченка звернулися саме ті чотири футболісти, яких називають новими зірками українського футболу. Потрібно сказати, що саме за тренерства Андрія Шевченка всі чотири футболісти закріпилися в основному складі збірної. Якщо Едуард Соболь, Євген Макаренко та Олександр Зубков і раніше викликалися до збірної, хоч і не завжди потрапляючи в заявку на матчі, то справжнім відкриттям "Шеви" в головній команді країни став 27-річний голкіпер київського "Динамо", страж воріт збірної Георгій Бущан. Здавалося, що поки кіпер "Шахтаря" Андрій Пятов не закінчив кар'єру, то у Георгія не було шансів стати першим номером, але Андрій Шевченко повірив у Георгія і дав йому шанс навіть у найбільш вирішальних матчах. У результаті талановитий одесит став першим у збірній серед воротарів.

Читайте на нашому порталі — стала відома справжня причина, чому Андрій Шевченко залишив пост головного коуча збірної.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини