Головна Новини Спорт футбол Про які амбіції заявив італійський голкіпер Доннарума після виходу його збірної в фінал Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Про які амбіції заявив італійський голкіпер Доннарума після виходу його збірної в фінал Євро-2020

22-річний гравець хоче стати новою легендою італійського футболу

7 липня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

Джанлуїджі Доннарума підтвердив статус висококласного воротаря, фактично вигравши серію пенальті в півфіналі Євро-2020 проти команди Іспанії. Про це повідомляє Gazzetta dello Sport.

Про які амбіції заявив італійський голкіпер Доннарума після виходу його збірної в фінал Євро-2020

Джанлуїджі Доннарума - фото з відкритих джерел

Молодий італійський голкіпер заявив, що перед матчем з іспанською командою він готувався до пенальті, але, не дивлячись на це, в даній серії його виручив власний інстинкт.

"Ми готуємо пенальті, але є ще й інстинкт. Знамениті воротарі, які передували мені, увійшли в історію саме під час гри за збірну. Я зроблю все можливе, щоб їх обіграти і стати найкращим. А цю перемогу я присвячую Спінаццолі", — сказав Доннарума.

Також Джанлуїджі Доннарума заявив, що було необхідно, щоб за помилкою Локателлі, який не поцілив у ворота іспанців, таким шляхом не пішли й інші.

"Це фантастична команда, я дякую всім. Ми зробили все, що в наших силах, тепер нам ще потрібен один крок, щоб втілити нашу мрію в життя. Іспанія дуже сильна, і їй слід віддати належне, але у цій Італії велике серце. Вона ніколи не здається. Як піде епілог? Я занадто забобонний і не хочу говорити про це. Зараз я насолоджуюся вечором, а з завтрашнього дня ми думаємо про фінал. Ми знаємо, з чого ми почали та куди йдемо", — додав голкіпер.

Італійські футбольні експерти назвали 22-річного гравця "чарівником", зазначивши, що з його 196 сантиметрами й довгими руками, він робить простір для ураження воріт гравцеві, який б'є пенальті, значно меншим. Крім того, після такого яскравого матчу у виконанні Доннаруми його зміна футбольного життя вже точно не обговорюється. Таким чином шанси воротаря перейти в "ПСЖ" і закріпитися в основі клубу, на думку італійських аналітиків, дуже високі.

Нагадаємо, що італійці в серії пенальті обіграли Іспанію і стали першим фіналістом чемпіонату Європи, тепер вони зустрінуться з переможцем пари Англія — Данія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини