Головна Новини Спорт футбол Пристрасний поцілунок бомбардира УПЛ та його дружини на Мальдівах
commentss НОВИНИ Всі новини

Пристрасний поцілунок бомбардира УПЛ та його дружини на Мальдівах

Форвард збірної України проводить свою відпустку зі смаком

20 грудня 2021, 21:25
Поділіться публікацією:

Найкращий бомбардир Української прем’єр-ліги форвард СК "Дніпро-1" Артем Довбик (герой поєдинку збірної України в матчі проти Швеції) проводить відпустку на Мальдивах разом зі своєю красунею-дружиною на Мальдивах.

Пристрасний поцілунок бомбардира УПЛ та його дружини на Мальдівах

Артем Довбик та його дружина - фото з Інстаграм

За повідомленням sport.fakty.ua, фото пристрасного поцілунку з Юлією на березі Індійського океану Довбик опублікував у Instagram.

"Один із небагатьох футболістів, хто заслужив відпочинок!", "Я знав, що в нього буде момент", "Агонь! Тьома, на тебе діти підписані, що ви робите! Де цензура?!", "Давай, відпочинь класно і в "Динамо“ (Київ)", — пишуть у коментарях підписники.

Поділилася знімком із відпочинку і дружина Артема (судячи з публікацій у соцмережах, Довбики проводять відпустку в компанії захисника "Динамо" Олександра Тимчика та його дружини Карини).

Пристрасний поцілунок бомбардира УПЛ та його дружини на Мальдівах - фото 2

Цікавий факт, Артем Довбик та його майбутня дружина Юлія з першого класу сиділи поряд за однією партою. Їх розсадили, за словами дівчини, лише коли Тьома зухвало почав списувати у сусідки. Тривалий час вони просто товаришували, а справжні почуття у них виникли вже після школи. Пройшла пара випробування й розлукою, коли Артем грав у Данії за "Мідтьюлланд", а Юлія залишалася в Україні.

Пропозицію руки та серця коханій футболіст зробив під час відпочинку в Домініканській Республіці під шум океану. Влітку минулого року Артем та Юлія зіграли весілля у рідних Черкасах.

Пристрасний поцілунок бомбардира УПЛ та його дружини на Мальдівах - фото 3

Нагадаємо, що в поточному сезоні 24-річний Артем Довбик провів за СК "Дніпро-1" 18 матчів у всіх турнірах, у яких забив 14 м'ячів та віддав п'ять результативних передач, впевнено очолюючи бомбардирські перегони УПЛ та лідируючи за системою "гол + пас".

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що у матчі 1/32 фіналу Кубка Франції сталося нещастя: поєдинок між командами було зупинено.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини