Головна Новини Спорт футбол Приголомшив заявою: Шевченко розповів, чому пішов з посади тренера національної збірної з футболу
commentss НОВИНИ Всі новини

Приголомшив заявою: Шевченко розповів, чому пішов з посади тренера національної збірної з футболу

Легендарний футболіст скликав брифінг

3 вересня 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

Відомий футболіст та екстренер Національної збірної нашої країни з футболу заявив, що хотів би й надалі тренувати цю футбольну команду, але керівництво УАФ  не робить йому пропозиції про підписання нового контракту.

Приголомшив заявою: Шевченко розповів, чому пішов з посади тренера національної збірної з футболу

Андрій Шевченко (фото з відкритих джерел)

Така сенсаційна заява прозвучала  від Шевченка  під час брифінгу, де також був присутній увесь тренерський штаб.

Успішний тренер, завдяки якому збірна нашої держави здобула визнання на Євро-2020, наголосив, що очільник футбольної Асоціації пан Павелко  не говорив про подовження співпраці.

 За словами відомого футболіста, після Євро-2020 він прийняв рішення продовжити контракт. В столиці України повідомив про це президента Павелка. Той відповів, що ще не готовий обговорювати таке рішення. Тоді  Андрій Шевченко взяв відпустку. Потім  знову зустрівся з футбольним функціонером  на фіналі чемпіонату Європи – і нічого нового не почув. 30 липня контракт відомого українського тренера закінчився, про що Шевченко написав в Інтернеті.

"Я не говорив, що йду, я лише оголосив усім, що мій контракт закінчився", — наголосив  Андрій Шевченко.

Також  відомий футболіст пояснив, чому проводить зараз зустріч з журналістами. Бо він вирішив виступити на цьому заході  разом зі своїми помічниками. Як він підсумував, вони разом приходили сюди, працювали гуртом і тепер всі разом  беруть участь в цій зустрічі з представниками ЗМІ.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що Шевченко розповів, від кого чекає пропозицій по тренерській роботіЕкснаставник національної збірної України з футболу Андрій Шевченко зізнався, що поки що не має пропозицій по роботі тренером, тому готовий розглянути усі варіанти, які будуть надходити. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини