Головна Новини Спорт футбол Президент УЄФА знову проти України на Євро-2024: що сказав Чеферін
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент УЄФА знову проти України на Євро-2024: що сказав Чеферін

Збірна України зіграє в півфіналі стикових матчів з Боснією і Герцеговиною

23 листопада 2023, 16:20
Поділіться публікацією:

Збірна України не змогла напряму пробитися на Євро зігравши 0:0 з Італією. Через скандал з непризначеним пенальті та провокативними заявами Чеферіна, багато хто думає, що нас просто не хочуть пускати на цей турнір. Зараз же президент УЄФА поділився думками щодо виходу суперника України на Євро, повідомляє “ВЗБІРНА” з посиланням на Sarajevo Times.

Президент УЄФА знову проти України на Євро-2024: що сказав Чеферін

Чеферін під час виступу. Фото з відкритих джерел

Я радий, що три збірні регіону близькі до відбору на чемпіонат Європи: Сербії, Хорватії та Словенії. Я хотів би, щоб Боснія і Герцеговина та Північна Македонія також пройшли кваліфікацію, але у них немає шансів. Боснія і Герцеговина має плейоф, але як вони зіграють... Звичайно, я хотів би, щоб якомога більше команд регіону вийшли на чемпіонат Європи, – сказав президент УЄФА.

Також свій коментар з приводу жеребкування стикових матчів відбору на Євро-2024 дав головний тренер збірної Боснії і Герцеговини Саво Мілошевіч.

Україна вирізняється серед усіх чотирьох команд у плей-оф своєю якістю і тим, як вона грає. Я особисто зустрічався на полі з багатьма українськими футболістами, тому знаю, про що говорю. Наша перевага в тому, що ми прийматимемо суперника вдома, але побачимо, як складеться ця зустріч. 

Подібні матчі завжди складні. Фаворита в цій парі не буде, тому що в одній грі може статися що завгодно. Ми сподіваємося, що до березня всі гравці будуть здорові. Я також бажаю цього й українській команді, – сказав Мілошевіч.

Читайте  також, що збірна України отримала суперника в стикових матчах за право поїхати на чемпіонат Європи 2024 року потрапивши до шляху B. Команда Сергія Реброва в півфіналі зіграє проти збірної Боснії і Герцеговини. Сам наставник прокоментував результати жеребкування плей-оф відбору Євро-2024.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vzbirna/7250
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини