Головна Новини Спорт футбол Перші слова Реброва про жереб для збірної України у відборі на Євро
commentss НОВИНИ Всі новини

Перші слова Реброва про жереб для збірної України у відборі на Євро

Сергій Ребров впевнений, що поки що зарано щось говорити

23 листопада 2023, 15:53
Поділіться публікацією:

Збірна України отримала суперника в стикових матчах за право поїхати на чемпіонат Європи 2024 року потрапивши до шляху B. Команда Сергія Реброва в півфіналі зіграє проти збірної Боснії і Герцеговини. Сам наставник прокоментував результати жеребкування плей-оф відбору Євро-2024, повідомляє пресслужба УАФ.

Перші слова Реброва про жереб для збірної України у відборі на Євро

Ребров на прес-конференції. Фото пресслужба УАФ

Я вже казав, що немає різниці, хто випаде нам на жеребкуванні. Нам випала збірна Боснії і Герцеговини. Будемо готуватися до цього суперника. Поки що рано про щось казати, тому що попереду ще три-чотири місяці підготовки. Дуже важливо, в якому стані підійдуть усі наші гравці до матчів плей-оф. Маємо інформацію, з ким гратимемо, і я впевнений, що ми будемо готові до березневих зустрічей, – зазначив Ребров.

Коуча також спитали кого б він більше хотів отримати в суперники в разі виходу у фінал стикових матчів.

Не маю побажань, на кого з цих збірних потрапляти у фіналі плей-оф. Хіба що важливо, що якщо ми пройдемо збірну Боснії і Герцеговини, то другий матч гратимемо вдома. Підтримка наших уболівальників — ось це дуже важливо! Але нам треба добре підготуватися до зустрічі з боснійцями, для гравців дуже важливо думати саме про першу й найближчу гру, – відповів наставник національної команди.

Читайте також, що завершився судовий процес, що тривав квітня 2021 року, із звинуваченням Кетрін Майорги проти легенди футболу Кріштіану Роналду в зґвалтуванні. Суд прийняв рішення на користь португальця.

Нагадаємо, що портал Transfermarkt випустив топ найменших стадіонів клубів Європи, які грають у вищих дивізіонах своїх країн. Серед цього рейтингу опинилася і домашня арена клубу української Прем’єр-ліги, передають “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини