Головна Новини Спорт футбол Президент Суперліги назвав головного винуватця в розвалі проекту
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Суперліги назвав головного винуватця в розвалі проекту

Однак Флорентіно Перес не уточнив, хто саме

22 квітня 2021, 13:40
Поділіться публікацією:

Глава Суперліги і президент мадридського "Реала" Флорентіно Перес назвав головного винуватця в розвалі проекту. Про це він розповів в ефірі радіостанції Cadena Ser.

Президент Суперліги назвав головного винуватця в розвалі проекту

Флорентіно Перес. Фото з відкритих джерел

За словами Переса, один з шести англійських клубів не виявляв інтересу до турніру, через що інші команди також виявилися "заражені" недовірою до Європейської Суперліги.  Він додав, що власники "Манчестера" почали вести агітаційну кампанію, заявивши, що клуби-засновники так і не будуть винагороджені через тиск Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА). Однак про який "Манчестер" мова — "Юнайтед" або "Сіті" — він не уточнив.

Нагадаємо, що про створення Європейської Суперліги було оголошено 19 квітня. Організаторами стали 12 топ-клубів, в число яких увійшли "Реал Мадрид", "Барселона", "Атлетіко", "Мілан", "Ювентус", "Інтер", "Манчестер Юнайтед", "Манчестер Сіті", "Тоттенхем", "Челсі", "Ліверпуль" і "Арсенал".

Також повідомлялося, що серед запрошених були німецькі "Баварія" і "Боруссія" Дортмунд, а також французький "ПСЖ", однак вони відмовилися від участі в скандальному проекті.

20 квітня всі англійські клуби оголосили про вихід з турніру. До них відразу ж приєдналися італійські "Мілан", "Інтер" і "Ювентус", а також іспанська "Атлетіко". На цей момент тільки "Реал" і "Барселона" залишаються учасниками змагання.

Після цього клуби-засновники Суперліги обговорили розпуск турніру, однак офіційного оголошення не було.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що проект Суперліги не буде реалізований після виходу клубів АПЛ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини