Головна Новини Спорт футбол Повернути довіру вболівальників до УАФ: Шевченко розповів про свої цілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Повернути довіру вболівальників до УАФ: Шевченко розповів про свої цілі

Андрій Шевченко єдиний кандидат на пост президента УАФ

17 січня 2024, 18:10
Поділіться публікацією:

Легенда українського футболу та єдиний кандидат на посаду президента Української Асоціації Футболу (УАФ) Андрій Шевченко поділився своїми планами та цілями. Про це він повідомив у себе на сторінці в фейсбуці.

Повернути довіру вболівальників до УАФ: Шевченко розповів про свої цілі

Шевченко в якості тренера збірної. Фото з відкритих джерел

Сьогодні у Львові зустрівся з головами регіональних асоціацій футболу восьми областей України.

Обговорили наше головне завдання — розвивати український футбол попри повномасштабну війну та повернути до асоціації довіру українських вболівальників.

Дякую всім, хто долучився до діалогу, за спільне бачення. Опрацьовуємо озвучені питання, завершуємо роботу над стратегією, рухаємося далі. Наступна зустріч у Києві.

Більше спортивних новин

Читайте також, що на офіційному сайті УЄФА з’явився список найкращих бомбардирів європейських чемпіонатів. В цьому році вперше за довгий час в списку немає ні Кріштіану Роналду, ні Ліонеля Мессі, передають “Коментарі”.

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини