Головна Новини Спорт футбол Поповнення списку ганьби: росіяни гордо повідомили про домовленість з двома країнами
commentss НОВИНИ Всі новини

Поповнення списку ганьби: росіяни гордо повідомили про домовленість з двома країнами

Дві країни погодились зіграти товариські футбольні ігри зі збірною Росії.

20 серпня 2024, 08:15
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Росія 2,5 роки воює з Україною, але досі є країни, які готові висловлювати підтримку країні-агресорці, зокрема на футбольному полі. З 22 лютого 2024 року збірна Росії провела 13 товариських матчів і ця цифра збільшиться. Ще дві країни готові долучитись до списку ганьби — В'єтнам та Таїланд.

Поповнення списку ганьби: росіяни гордо повідомили про домовленість з двома країнами

В'єтнам та Таїланд зіграють зі збірною Росії. Фото з відкритих джерел

Після повномасштабного вторгнення ФІФА відсторонила збірну Росії від участі в офіційних змаганнях. Однак російська команда може грати в товариських матчах, які враховуються в рейтингу ФІФА.

У 2024 році збірна Росії зіграла лише два товариські матчі, у яких здобула переконливі перемоги – у березні росіяни перемогли сербів, а у червні здолали Білорусь. Обидва матчі закінчились з рахунком 4:0. Здавалося, що ця ситуація не зміниться і мало хто захоче зіграти матчі проти представників країни, яка незаконно вторглася в Україну. Але реальність виявилась іншою.

Попри те, що збірні Сербії та Білорусі зазнали багато критики після матчу з Росією, є країни, які хочуть приєднатися до "списку ганьби". Зараз у ньому 12 країн, які після початку повномасштабного вторгнення грали проти Росії: Сербія, Білорусь, Куба, Кенія, Камерун, Катар, Єгипет, Ірак, Іран, Узбекистан, Таджикистан, Киргизстан. 

Тепер до цих країн приєднається В'єтнам і Таїланд. Місцеві федерації вже оголосили, що матчі пройдуть на Національному стадіоні в Ханої – 5 вересня суперником збірної Росії буде В’єтнам, а через два дні Таїланд. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський блогер планував зірвати фінал Ліги чемпіонів.

Також "Коментарі" писали про Росію та ще 12 країн, яким забороняли брати участь на Олімпійських іграх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини