Головна Новини Спорт футбол Російський блогер планував зірвати фінал Ліги чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський блогер планував зірвати фінал Ліги чемпіонів

Блогер з Росії пропонував гроші футбольним вболівальникам, щоб ті вибігли на поле під час фінального матчу Ліги чемпіонів.

3 червня 2024, 08:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

1 червня на стадіоні "Вемблі" у Великій Британії відбувся фінал Ліги чемпіонів у якому мадридський "Реал" грав проти дортмундської "Боруссії". Одразу після початку матчу на поле вибігло кілька фанатів, які перервали футбольний поєдинок. Виявилось, що цю акцію організував російський блогер Mellstroy, який обіцяв за такий вчинок заплатити 30 млн рублів.

Російський блогер планував зірвати фінал Ліги чемпіонів

Охоронці спіймали одного з порушників на стадіоні "Вемблі". Фото з відкритих джерел

Попри посилену охорону для фіналу Ліги чемпіонів матч між клубами був зупинений на першій хвилині. На поле вибігли троє чоловіків з написом на футболці "Mellstroy". Охорона стадіону кілька хвилин намагалась спіймати порушників та змусити їх залишити футбольне поле. Одного з них навіть зупинив гравець "Боруссії" Марсель Забітцер.

Як виявилось, блогер Mellstroy перед матчем запропонував 30 млн рублів для тих, хто вибіжить на поле фіналу Ліги чемпіонів з футболкою з його ім’ям. 

Mellstroy — це скандальний білорусько-російський блогер, якого звати Андрій Бурим. У 2020 році його затримали через побиття моделі Олени Єфремової у прямому ефірі. Також він пропонував за гроші іншим людям підривати машини або роздягатись під час стріму. Через свої вчинки Mellstroy отримав вічний бан на таких платформах як YouTube, Twitch і Trovo.

Наразі незрозуміло, чи справді чоловіки отримають гроші від Mellstroy, чи це був обман заради збільшення популярності російського блогера.

Фінал Ліги чемпіонів закінчився перемогою "Реалу" над "Боруссією" з рахунком 2:0. Таким чином іспанський клуб виграв 15-ту Лігу чемпіонів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський тенісист Андрій Рубльов неймовірно лютував під час програного матчу на престижному турнірі.

Також "Коментарі" писали про блогера, який вижив після падіння з мотопараплана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини