Головна Новини Спорт футбол Помер колишній футболіст "Динамо"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер колишній футболіст "Динамо"

Помер екс-футболіст "Динамо" Петро Слободян

15 грудня 2020, 14:33
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 15 грудня, пішов з життя відомий колишній футболіст київського ФК "Динамо" Петро  Слободян. Серце Петра Петровича перестало битися на 68-му році життя. Однак причина його смерті поки що залишається невідомою. Про трагедію пише пресслужба клубу.

Помер колишній футболіст "Динамо"

ФОТО: З відкритих джерел

Президент ФК "Динамо" Київ Ігор Суркіс висловив свої співчуття у зв'язку зі смертю колишнього гравця його клубу. Крім того, він розповів про те, яким був Слободян при житті та про його заслуги. Ігор Суркіс зазначив, що  Слободян  залишився в його пам'яті неординарною людиною, справжнім бійцем і прикладом для наслідування. Навіть попри численні травми, отримані за всю кар'єру, він ніколи не здавався і йшов тільки вперед.

За ті 5 років, що Слободян провів в ФК "Динамо", він допоміг своїй команді отримати велику кількість перемог. Хоч кар'єра Петра тривала не так довго через травми, але він все ж став професіоналом своєї справи. У світ футболу він, все ж таки, повернувся трохи пізніше, але вже не як футболіст. Слободян став викладачем на кафедрі фізичного виховання університету імені Т. Г. Шевченка.

Пропрацювавши у ВНЗ протягом 3 років, Слободян очолив "Оболонь". На новій посаді він також показав себе як професіонал своєї справи. У 2008 році  Петро  Петрович завершив працювати в "Оболоні" і вирішив повністю присвятити себе сім'ї. До слова, у 2020 році колишньому футболістові президентом країни був привласнений Орден "За заслуги" II ступеня.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про смерть 38-річного члена клубу "Динамо", а також про те, що помер тренер, який вивів Аргентину в фінал ЧС-2014 з футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини