Головна Новини Спорт інші види спорту Помер 38-річний спортсмен "Динамо"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер 38-річний спортсмен "Динамо"

Причини смерті не уточнюються

11 грудня 2020, 14:54 comments1375
Поділіться публікацією:

Екс-нападник московського хокейного клубу "Динамо" Артем Чернов помер у віці 38 років. Про це повідомляє Інтефакс.

Помер 38-річний  спортсмен "Динамо"

"Хокейний клуб "Динамо" Москва висловлює щирі співчуття рідним і близьким Артема. Ми сумуємо разом з вами", — йдеться в повідомленні клубу. 

Причини смерті не уточнюються.

Чернов почав професійну кар'єру в складі Новокузнецького "Металурга". У 2000 році на драфті НХЛ був обраний в п'ятому раунді під загальним 162-м номером клубом "Даллас Старз", після чого в сезоні 2000/2001 став одним з найрезультативніших гравців "Металурга".

Спортсмен уклав договір з московським "Динамо", де завоював Кубок Гагаріна у 2012 році. Він також виступав за "Торпедо", "Автомобіліст", "Атлант", "Салават Юлаєв", "Нафтохімік" і "Витязь".

Нагадаємо, також стало відомо про смерть радянського актора і Народного артиста Росії Миколи Іванова на 78-му році життя. Причиною, через яку обірвалося життя актора, була серцева недостатність.

Раніше "Коментарі" повідомляли що сьогодні, 11 грудня, лабораторія AstraZeneca і Росія оголосили про проведення спільних клінічних випробувань двох вакцин проти нового коронавірусу. Відзначено, що тести будуть проводитися на людях від 18 років. Спільні випробування були запропоновані Росією ще в кінці листопада.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Теги:
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини