Головна Новини Спорт футбол Подія року: збірна України в ослабленому складі обігрує Іспанію
commentss НОВИНИ Всі новини

Подія року: збірна України в ослабленому складі обігрує Іспанію

Збірна України вдома декласувала Іспанію

13 жовтня 2020, 23:35
Поділіться публікацією:

Збірна України в матчі 4-го туру Ліги націй будинку сенсаційно обіграла збірну Іспанії. Єдиний м'яч у зустрічі забив Віктор Циганков.

Подія року: збірна України в ослабленому складі обігрує Іспанію

Українці, з огляду на кадрові проблеми, з перших хвилин почали грати від оборони, а ось іспанці пішли атакувати великими силами. Родрі, Фаті, Рамос і не тільки загрожували воротам Бущана, однак Георгій в цей вечір поставив собі дуже високу планку і постійно її тримав. До перерви гості так і не змогли вразити ворота українців, і здавалося, що це справа часу.

Відразу після перерви ситуація на полі особливо не змінилася. І далі продовжилося тиск, але для іспанців безрезультатне. Ключовий момент трапився в середині другого тайму, коли на поле вийшов Віктор Циганков. Спочатку йому більше доводилося грати в обороні, поки на 76-й хвилині Андрій Ярмоленко не вивів його один на один з де Хеа. Півзахисник "Динамо" не схибив і з 20 метрів потужно пробив під праву штангу.

Звичайно, гості не готові були до такого розвитку подій, продовжили атакувати й далі, але Бущана в цей вечір було пробити.

Таким чином, після чотирьох зіграних матчів у України  — чотири  очка, і підопічні Шевченка практично гарантували собі місце в елітному дивізіоні Ліги націй.

Як раніше повідомляли "Коментарі", збірна України зазнала найбільшої ганебної поразки в історії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини