Головна Новини Спорт футбол Мессі, який розплакався, підтвердив, що залишає «Барселону» і веде переговори з ПСЖ
commentss НОВИНИ Всі новини

Мессі, який розплакався, підтвердив, що залишає «Барселону» і веде переговори з ПСЖ

"Барселона" і геніальний футболіст попрощалися один з одним

8 серпня 2021, 15:52
Поділіться публікацією:

Легендарний Ліонель Мессі сьогодні під час пресконференції з нагоди свого відходу з "Барселони" не зумів опанувати емоціями і розплакався, підійшовши до мікрофона перед зверненням до уболівальників. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляє спортивний сайт Sport.ua.

Мессі, який розплакався, підтвердив, що залишає «Барселону» і веде переговори з ПСЖ

Ліонель Мессі. Фото: Reuters

Більше місяця функціонери і вболівальники клубу думали, де знайти гроші, щоб продовжити контакт 34-річного аргентинця, який віддав "синьо-гранатовим" 21 рік своєї кар'єри. Але сума в 200 млн євро виявилася непідйомною навіть для такого іменитого і фінансово стійкого клубу, як "Барселона", тому прийшов момент прощальної пресконференції.

Зібравшись з духом, аргентинець все ж підійшов до мікрофона, заявивши: "Я зробив усе можливе, щоб залишитися, це було те, чого я хотів. Я відчував визнання і любов. Сподіваюся, зможу повернутися коли-небудь і стати частиною цього клубу. Це мій дім".

При цьому Мессі дав зрозуміти, що, попри гіркоту від розставання з улюбленим клубом, він не втрачає часу і вже веде переговори з паризьким ПСЖ, який, мабуть, без проблем втамує будь-які фінансові "апетити" футбольної зірки.

За словами Мессі, із контрактом з ПСЖ питання ще не вирішене, він знаходиться на стадії переговорів. Ліонель Мессі зізнався, що з клубом він знайшов компроміс і був упевнений, що залишиться в "Барселоні", але, коли дізнався про правила Чемпіонату Іспанії, то зрозумів, що все ж доведеться йти.

Читайте також на порталі "Коментарі", що аргентинський геній футболу може опинитися знову в одній команді з Неймаром.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини