Головна Новини Спорт футбол Під час гри раптово помер відомий 30-річний футболіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час гри раптово помер відомий 30-річний футболіст

Футболіст під час гри раптово впав на газон

11 січня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

У неділю, 10 січня, на 31-му році життя помер колишній нападник французького футбольного клубу "Бастія" Крістофер Мабул.

Під час гри раптово помер відомий 30-річний футболіст

Крістофер Мабулу (фото з відкритих джерел)

Відомо, що футболіст грав зі своїми друзями, але раптово йому стало погано і він впав на газон. Згідно з інформацією ЗМІ, Крістофер помер від зупинки серця. Інші деталі події не повідомляються.

На цю трагічну новину вже відреагували представники футбольного клубу "Бастія". На своїй офіційній сторінці в Twitter вони висловили свої глибокі співчуття його рідним, близьким і друзям.

Повідомляється, що 30-річний футболіст починав свою кар'єру в французькому футбольному клубі "Шатору", потім він грав за "Бастію". Після важкої травми він відправився в грецький клуб ПАС, що представляє в чемпіонаті своєї країни місто Яніна. А після Крістофер Мабул виступав за французький клуб "Нансі".

Нагадаємо, що помер 71-річний екс-нападник українського футбольного клубу "Шахтар" Олександр Васін. Про причини його смерті невідомо. Повідомляється, що правий крайній нападаючий Олександр Васін виступав за "гірників" з 1971 по 1976 рік, провів у всіх турнірах 169 матчів і забив 37 голів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на 74 році життя перестало битися серце легендарного англійського футболіста Коліна Белла, який входить до складу ФК "Манчестер Сіті". За інформацією західних ЗМІ, причиною смерті футболіста стала хвороба, але це не була коронавірусна інфекція. Учасники Футбольного клубу  "Манчестер Сіті" висловили свої співчуття рідним та близьким і заявили, що вони втратили дійсно легендарну людину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини