Головна Новини Спорт футбол Помер відомий у всьому світі футболіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер відомий у всьому світі футболіст

За свої досягнення у світі футболу Коліна Белла вважають легендарним гравцем

6 січня 2021, 09:52 comments2266
Поділіться публікацією:

На 74 році життя перестало битися серце легендарного англійського футболіста Коліна Белла, що входить до складу ФК "Манчестер Сіті". Про це повідомляється на сторінці футбольного клубу.

Помер відомий у всьому світі футболіст

Помер футболіст Колін Белл - фото з відкритих джерел

За інформацією джерела, Колін помер вчора, 5 січня, в полудень. Відзначається, що причиною смерті зірки футболу став не коронавірус. Деякий час у нього була хвороба, яка, в підсумку, призвела до загибелі.

Починаючи з 1966 року, Колін Белл почав грати в ФК "Манчестер Сіті". На його рахунку 13 відіграних сезонів. Велику частину часу, яку Белл провів у складі даної команди, він був основним гравцем. Про те, який неймовірно великий внесок він зробив у розвиток клубу, свідчить стенд на стадіоні Etihad, названий на честь Коліна.

Голова клубу Халдун Аль Мубарак зазначив, що він запам'ятав Коліна як одного із найкращих та найяскравіших гравців "Манчестер Сіті" за весь час. Крім того, за словами голови, футболіст був скромним і стриманим, але з дуже сильним характером. Мало хто гравців залишив у "Сіті" такий незгладимий слід.

Учасники ФК "Манчестер Сіті" висловили свої співчуття і заявили, що вони втратили дійсно легендарну людину. Шанувальникам Коліна запропонували додати свої співчуття в онлайн-книгу, яку вони створили на честь Белла.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що напередодні Нового року помер знаменитий французький актор Робер Оссейн з серії фільмів про Анжеліку, а також про те, що в Росії помер найбільший хлопчик у світі, який потрапив в юному віці в Книгу рекордів Гіннеса.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини