Головна Новини Спорт футбол Перший клуб УПЛ отримав дозвіл на повернення вболівальників на трибуни
commentss НОВИНИ Всі новини

Перший клуб УПЛ отримав дозвіл на повернення вболівальників на трибуни

Кількість допустимих місць на стадіон буде обмежена

15 лютого 2024, 14:54
Поділіться публікацією:

Повернення вболівальників на трибуни в Україні – це тема яка давно обговорювалась серед громадян та чиновників. І ось, офіційно перший клуб української Прем’єр-ліги отримав дозвіл від військової адміністрації області на проведення матчів з глядачами. Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу “Верес”.

Перший клуб УПЛ отримав дозвіл на повернення вболівальників на трибуни

Вболівальники на стадіоні Вереса. Фото пресслужба клубу

Вболівальники повернуться на трибуни стадіону Авангард у весняній частині сезону! Народний клуб отримав відповідний дозвіл від Рівненської обласної військової адміністрації! Звісно, за умови дотримання усіх вимог безпеки в умовах дії воєнного стану, – йдеться в повідомленні клубу.

Найближчий домашній матч “Вереса” відбудеться вже 25 лютого, в якому рівняни зіграють проти “Колоса”. Початок матчу о 13:00. Кількість квитків обмежена та становить 1200-1300 штук.

Читайте також, що відбулася пресконференція між ексчемпіоном світу у трьох вагових категоріях Василем Ломаченком та колишнім абсолютним чемпіоном Джорджом Камбососом. Під час якої було офіційно оголошено про поєдинок між боксерами. Австралієць повідомив як буде готуватися до поєдинку з українцем.

Нагадаємо, що донецький “Шахтар” продовжив контракт із півзахисником команди Георгієм Судаковим. Він є вихованцем академії клубу та одним із ключових хавбеків команди.

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини