Головна Новини Спорт футбол Перші учасники 1/4 Євро-2020: Італія пройшла Австрію, Данія - Уельс
commentss НОВИНИ Всі новини

Перші учасники 1/4 Євро-2020: Італія пройшла Австрію, Данія - Уельс

На чемпіонаті Європи з футболу 2020 визначилися перші два чвертьфіналісти турніру

27 червня 2021, 02:36 comments2721
Поділіться публікацією:

Збірна Італії перемогла команду Австрії в матчі 1/8 фіналу Чемпіонату Європи-2020. Поєдинок на стадіоні "Уемблі" в Лондоні завершився з рахунком 2: 1 за підсумками екстратаймів. Перший тайм прогнозовано був за італійцями. Початок другого тайму пройшов уже з перевагою австрійців і вони навіть забили гол. До кінця основного часу моментів біля обох воріт майже не було і попереду було два екстратайму по 15 хвилин. На п'ятій доданій хвилині першого додаткового тайму Італія дотиснула австрійців. Італія в 1/4 фіналу зіграє з переможцем матчу Бельгія — Португалія.

Перші учасники 1/4 Євро-2020: Італія пройшла Австрію, Данія - Уельс

Євро-2020 (фото з відкритих джерел)

Крім того, в матчі, що проходив в Амстердамі, данці розгромили команду Уельсу з рахунком 4:0. Тільки в стартові хвилин 25 валлійці зуміли грати на рівних.

На 27-й хвилині перший м'яч залетів у ворота Уельсу. Каспер Дольберг сильно пробив низом — 1:0. На 48-й хвилині Данія забиває другий гол. Знову відзначився Дольберг, який пробив з лінії воротарського — 2:0.

Стартові хвилини десять другого тайму Уельс провів кілька гідних атак, але до забитого гола справа не дійшла. Ближче до кінця матчу Данія не дала Уельсу жодного шансу і забила ще два м'ячі. На 88-й хвилині Йоаким Мел в штрафний британців розібрався із захисником і потрапив у верхній кут воріт 3: 0. В 1/4 фіналу Данія зустрінеться з переможцем пари Нідерланди — Чехія.

Як ми повідомляли раніше, легендарний воротар московського ЦСКА і збірної Росії з футболу Ігор Акінфєєв висловився в підтримку української команди на Євро-2020. Тридцятирічному гравцеві сподобалося те, як грає наша національна команда. Всупереч хорошого рівня шведів з якими гравцям доведеться зустрітися в 1/8 турніру, Акінфєєв вважає, що збірна України має всі шанси на вихід в наступний етап.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини