Головна Новини Спорт футбол Перемога та сльози за Україну: футболіст збірної розчулив увесь світ, ставши чемпіоном АПЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

Перемога та сльози за Україну: футболіст збірної розчулив увесь світ, ставши чемпіоном АПЛ

Захисник збірної України емоційно відсвяткував перемогу

23 травня 2022, 08:27
Поділіться публікацією:








Як передає портал "Коментарі", футбольний клуб "Манчестер Сіті" з українцем Олександром Зінченком став чемпіоном Англії 2021/22. Як це буває в Англії, інтрига у матчах АПЛ тримається до фінального свистка. Так було і цього разу, але все ж таки найбільше вразило вболівальників у всьому світі те, що відбувалося після матчу, коли футболісти "Мансіті" почали святкувати перемогу.

Перемога та сльози за Україну: футболіст збірної розчулив увесь світ, ставши чемпіоном АПЛ

Олександр Зінченко. Фото: з відкритих джерел

Серед переможців виявився і українець Олександр Зінченко, який грає у "Манчестер Сіті" на позиції захисника. Святкуючи перемогу, він одразу повісив на плечі національний прапор України, зірвавши оплески всього стадіону.                                                                                      

Піднімаючи чемпіонський кубок над головою Зінченка не зумів стримати сліз, що було чітко видно, адже камери зняли це крупним планом.

Далі "Зіна" поставив кубок в одному з кутів футбольного поля і акуратно навісив на нього синьо-жовтий прапор. Це також зірвало ще більші оплески та овації переповненого стадіону. Англійці дуже уважно стежать за подіями в Україні та співпереживають із українцями. Крім того, знають, як щиро Зінченко переживає через те, що відбувається в Україні. Футболіст неодноразово висловлювався із цього приводу в інтерв'ю.

Цікаво, що у ці хвилини підтримала українця та його команда. Футболісти підбігли до Зінченка, підтримуючи його та поплескуючи його по плечу.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Шевченко та інші легендарні футболісти зіграють у благодійному матчі на підтримку біженців із України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини