Головна Новини Спорт футбол Перед матчами кваліфікації ЧС-2022 Україна втратила трьох гравців основи
commentss НОВИНИ Всі новини

Перед матчами кваліфікації ЧС-2022 Україна втратила трьох гравців основи

Важливі гри збірної пропустять відразу три футболісти основи

5 жовтня 2021, 07:22
Поділіться публікацією:

Гравці київського "Динамо" Віталій Миколенко та Віталій Буяльський, а також український легіонер "Манчестер-Сіті" Олександр Зінченко не зможуть допомогти національній збірній в дуже важливих матчах відбору на Чемпіонат світу. Українці проведуть два матчі, проти Фінляндії та Боснії і Герцеговини, 9 і 12 жовтня відповідно. Як інформує видання "Коментарі", про кадрові втрати розповів головний тренер збірної України Олександр Петраков, пише спортивний портал "Sport.ua".

Перед матчами кваліфікації ЧС-2022 Україна втратила трьох гравців основи

Тренування збірної України Фото: football.ua

Головний коуч збірної зазначив, без втрат футболу не буває. Тому збірна України підходить до важливих матчів у своїй групі з кадровими проблемами. Точно не допоможе головній команді Віталій Миколенко. Поки лікарі навіть не говорять, скільки приблизно пропустить захисник. Одноклубник Миколенко Віталій Буяльський також пропустить ігри збірної через проблеми зі здоров'ям.

Олександр Петраков зазначив, швидше за все не буде на полі в грі проти Фінляндії лідера "синьо-жовтих" Олександра Зінченка. Він повинен приєднатися до команди 8-10 жовтня, але все залежить від стану здоров'я футболіста. Зінченко з "Лейпцигом" отримав травму, захворів литковий м'яз десь на 10-й хвилині 2-го тайму, але Олександр, зціпивши зуби дограв, і тепер змушений проходити курс реабілітації.

Зазначимо, також не потрапив в основну заявку Руслан Малиновський. У ЗМІ вже говорилося про скандал Петракова з футболістом. Відповідаючи на питання, чому Руслан не потрапив в заявку збірної головний тренер відповів, що всю правду про Малиновського він уже сказав, більше йому додати нічого.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Андрій Шевченко розповів, в який клуб він мріє повернутися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини