Головна Новини Спорт футбол Від раку легенів помер відомий футболіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Від раку легенів помер відомий футболіст

Серце італійського форварда Паоло Россі перестало битися на 64 році життя 9 грудня 2020 року.

10 грудня 2020, 09:53
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 10 грудня, сайт La Gazzetta dello Sport повідомив трагічну новину про смерть легендарного італійського футболіста, нападаючого збірної Італії в 1978-1986 роках Паоло Россі. Джерело повідомляє, що Паоло страждав від невиліковної хвороби — раку легенів.

Від раку легенів помер відомий футболіст

ФОТО: З відкритих джерел

У минулому Паоло Россі був центральним нападаючим, а в чемпіонаті світу 1982 року став найкращим бомбардиром, забивши 6 голів. В цьому ж році французьким тижневиком France Football Россі був визнаний кращим футболістом Європи. За версією спеціалізованого журналу про футбол World Soccer, Россі входив в список найвидатніших футболістів XX століття. Крім того, він також входив і в список FIFA 100.

Відомо також, що кількома роками раніше Паоло був дискваліфікований і посаджений у в'язницю. Причиною тому стали махінації з грою на тоталізаторі. Футболіст готовий був зіграти внічию в матчі "Перуджі" і "Авелліно". Однак, його умовою було те, що він заб'є два голи за матч. Коли ж все розкрилося, Паоло потрапив до в'язниці на кілька місяців.

Вийшовши з в'язниці Россі відновився як футболіст і отримав вищевказані нагороди. А в 1984 році завоював Кубок Кубків і Суперкубок Європи, а в 1985-му — Кубок Чемпіонів. В цілому у збірній Італії Паоло провів 48 матчів і забив 20 голів. Повідомляється, що у футболіста залишилися дружина Федеріка, а також троє дітей — Алессандро, Марія Вітторія і Софія Олена,

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що помер тренер, який вивів Аргентину в фінал ЧС-2014 з футболу, а також про останнє повідомлення загиблого легендарного футболіста Дієго Марадони.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини