Головна Новини Спорт футбол Одноклубник Зінченка буде відбувати ув’язнення в найсуворішій в’язниці Великобританії
commentss НОВИНИ Всі новини

Одноклубник Зінченка буде відбувати ув’язнення в найсуворішій в’язниці Великобританії

Правоохоронці зумовили своє рішення побоюваннями за життя зіркового ув'язненого

5 січня 2022, 19:20
Поділіться публікацією:

Захисник "Манчестер Сіті" Бенжамен Менді, який звинувачується у зґвалтуванні, продовжує відбувати ув'язнення.

Одноклубник Зінченка буде відбувати ув’язнення в найсуворішій в’язниці Великобританії

Бенжамін Менді - фото з відкритих джерел

Як повідомляє sport.fakty, 27-річного футболіста перевели з в'язниці категорії В під назвою "Альткорс", розташованої поблизу Ліверпуля, до суворішої, що має категорію А, — "Стренджуейс" у Манчестері. Правоохоронці зумовили своє рішення побоюваннями за життя зіркового ув'язненого — з огляду на статтю, за якою був засуджений Бенжамен, інші арештанти могли вчинити над ним розправу, а у "Стренджуейсі" буде легше контролювати можливу агресію щодо Менді.

Як зазначається в повідомленні, але, і там француз не може почувати себе комфортніше, так як  в найсуворішій в'язниці Великобританії перебуває велика кількість фанів "червоних дияволів". Вони вигукуватимуть його ім'я протягом кількох тижнів, не даючи йому виспатися. І хоча там чимало вболівальників "Манчестер Сіті“, навіть вони не в змозі захистити Менді — з огляду на характер злочинів, які йому інкримінують.

Цілком можливо, Бенжамен проведе у стінах "Стренджуейс" небагато часу. Уже на 7 січня намічене чергове слухання щодо його справи, після якого футболіста можуть випустити із ув'язнення по умовно-достроковому звільненню.

Зазначимо, що нинішнього сезону Менді, який є безпосереднім конкурентом українця Олександра Зінченка на лівому фланзі оборони, провів лише два матчі за "Манчестер Сіті", причому в обох підопічні Хосепа Гвардіоли програли, — у Суперкубку країни "Лестеру" (0:1) та у прем'єр-лізі "Тоттенхему" (0:1).

Раніше, у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, про клуб, який більше витратив на трансфери за 21 рік.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини