Головна Новини Спорт футбол Названо клуб, який більше витратив на трансфери за 21 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо клуб, який більше витратив на трансфери за 21 рік

У першій четвірці виявилася англійська та іспанська пара

29 грудня 2021, 21:25
Поділіться публікацією:

Підведено підсумок футбольних клубів, які найбільше витратили грошей на трансфери в період із сезону 2000/01 та по літнє трансферне вікно сезону 2021/22. Найбільше витратив "Челсі".

Названо клуб, який більше витратив на трансфери за 21 рік

Футбольні трансфери - фото із footballwhispers.com

Як повідомляє pro-sports.site, за два десятиліття лондонські "аристократи" витратили на трансфери €2,4 млрд. Слідом за клубом російського бізнесмена Романа Абрамовича йде ще один англійський клуб — "Манчестер Сіті", витрати якого склали €2,3 млрд. .

Третій і четвертий рядки у списку організацій, які витратили найбільші суми на придбання футболістів, ділять два іспанські гранди – "Реал" та "Барселона", витрати кожного з яких досягли €2,2 мільярда євро. П'ятірку замкнув туринський "Ювентус" із €2,1 млрд.

На шостому рядку ще один англійський клуб "Манчестер Юнайтед" із 2 мільярдами євро. Сьоме місце посідають італійський "Інтер" та французький "Парі Сен-Жермен", що витратили по 1,7 мільярда євро. На дев'ятому місці "Ліверпуль" із 1,6 мільярда євро, а десятку замикає італійський "Мілан" із 1,5 мільярдами євро.

Абрамович придбав "Челсі" у 2003 році за 140 мільйонів фунтів стерлінгів

За Абрамовича "Челсі" п'ять разів вигравав чемпіонат Англії, неодноразово ставав володарем кубка країни, крім того, двічі перемагала у Лізі чемпіонів та Лізі Європи. Команда є чинним переможцем ЛЧ і вже вийшла у плей-офф найпрестижнішого клубного європейського турніру цього сезону.

Найдорожчий трансфер "Челсі" відбувся цього сезону. За 115 мільйонів євро вони купили у "Інтера" бельгійського нападаючого Ромелу Лукаку, який раніше вже грав за лондонців з 2012 до 2014 року.

Раніше, у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що мати Роналду розповіла , коли футболіст завершить кар'єру.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини