Головна Новини Спорт футбол Найважливіший матч відбору на ЧС-2022: сьогодні збірну України влаштує лише один результат
commentss НОВИНИ Всі новини

Найважливіший матч відбору на ЧС-2022: сьогодні збірну України влаштує лише один результат

Збірну України влаштує лише перемога і то за умови, що французи не підкачають

16 листопада 2021, 07:27
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 16 листопада, збірна України має провести останній матч відбору ЧС-2022. "Синьо-жовті" впродовж усього відбору втрачали очки в тих матчах, коли, здавалося б, ось вона перемога зовсім близько. І тепер залишився лише один варіант – перемогти збірну Боснії та Герцеговини у гостьовому матчі, щоб отримати шанс зайняти друге місце у групі та потрапити на стикові матчі, продовживши боротьбу за потрапляння на ЧС-2022. Як повідомляє видання "Коментарі", про це пише спортивний портал "Sport.ua".

Найважливіший матч відбору на ЧС-2022: сьогодні збірну України влаштує лише один результат

Збірна України. Фото: УАФ

Як би це дивно не звучало, але сьогоднішній матч збірної України – це якраз той випадок, коли не все залежить від українських футболістів. Повинні ще не підкачати французи у матчі проти фінів. На сьогоднішній день у групі D збірна Франції, посівши перше місце, вже може пакувати свої валізи для поїздки до Катару, чого не скажеш про збірну Фінляндії, збірну України та збірну Боснії та Герцеговини. Теоретичні шанси опинитися на другій позиції у групі та потрапити на стикові матчі є у всіх трьох. Якщо ж французи вийдуть на футбольне поле просто відбути час, то тоді старання України в матчі з Боснією та Герцеговиною не буде такими вже й важливими. Тому завтра футбольна Україна дивитиметься матч головної команди країни з огляду на гру збірної Франції та збірної Фінляндії.

Для України будуть прийнятними два сценарії. Перший, найбажаніший для України, "синьо-жовті" виграють у боснійців, французи не залишають шансу фінам. Україна набирає 12 очків у групі та посідає друге місце. Другий сценарій: Україна "б'є на виїзді" Боснію та Герцеговину, Фінляндія задовольняється лише нічиєю з Францією, забивши менше, ніж Україна у Зениці. І далі за різницею забитих та пропущених друге місце посідає Україна та проходить на стадію плей-офф. Висновок звідси напрошується простий – Україні потрібно виходити на свій останній матч без компромісів, бігти в атаку, намагаючись забути якнайбільше голів і сподіватися на осічку фінів у грі зі збірною Франції.

Читайте також на порталі "Коментарі" — збірна України знову зіграла внічию цього разу з болгарами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини