Головна Новини Спорт футбол Настав час йти до церкви всією командою: збірна України знову зіграла внічию
commentss НОВИНИ Всі новини

Настав час йти до церкви всією командою: збірна України знову зіграла внічию

Незважаючи на величезну кількість гольових моментів, українці не зуміли вирвати перемогу.

12 листопада 2021, 07:50
Поділіться публікацією:

У 2021 році збірна України з футболу зіграла 16 матчів. Рівно половина з них уже завершилась із рахунком 1:1. Україну за очі почали називати "наймиролюбнішою" командою. Ось і у черговому товариському матчі зі збірною Болгарії збірна України розійшлася миром. Рахунок на табло після завершення гри – 1:1.

Настав час йти до церкви всією командою: збірна України знову зіграла внічию

Збірна України. Фото: sportal.bg

Прикрими є два моменти. Перший – збірна України грала вдома, приймаючи болгар в Одесі на стадіоні "Чорноморець", але це не допомогло українцям перемогти. Другий прикрий момент – нашій команді довелося відіграватись, і нічия врятувала "синьо-жовтих" від поразки.

Заради правди, треба визнати, що українці з перших хвилин матчу пішли в атаку, демонстрували атакуючий, жвавий футбол, але моменти своїх атак не зуміли реалізувати, чого не скажеш про гостей. За фактом болгари реалізували свій єдиний гольовий момент у першому таймі, відкривши рахунок на 34 хвилині поєдинку.

У другому таймі на поле вийшла збірна України, яка отримала чітку настанову – атакувати. У середині другого тайму Ярмоленко двічі зазмучував голкіпера збірної Болгарії Михайлова, змушуючи виймати м'яч із сітки, але турецька бригада арбітрів в обох випадках зафіксувала офсайд. І все ж таки на 79-й хвилині поєдинку українцям посміхнувся успіх. Відзначився Степаненко, який і зрівняв рахунок у матчі.

За підсумками гри головний тренер збірної України Олександр Петраков заявив, що загалом він задоволений грою футболістів, але засмутив підсумковий результат. У той же час, коуч висловив сподівання, що гравці приберегли голи для останньої гри у відбірному циклі на ЧС-2022 проти збірної Боснії та Герцеговини. Матч має пройти 16 листопада, там українцям точно не можна втрачати очки і грати потрібно тільки на перемогу.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Андрій Шевченко таки працевлаштувався в Італії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини