Головна Новини Спорт футбол Мудрик рятує “Челсі” від поразки: огляд матчу
commentss НОВИНИ Всі новини

Мудрик рятує “Челсі” від поразки: огляд матчу

“Челсі” вийшов до півфіналу Кубка англійської ліги

20 грудня 2023, 12:38
Поділіться публікацією:








Вчора в Кубку англійської ліги зустрічалися лондонський “Челсі” та “Ньюкасл Юнайтед”. “Сороки” вели в рахунку майже до самого кінця зустрічі, але “синіх” врятував гол Михайла Мудрика. Гол українця та огляд матчу дивіться в матеріалі “Коментарів”.

Мудрик рятує “Челсі” від поразки: огляд матчу

Мудрик святкує гол. Фото пресслужба ФК Челсі

Гол Мудрика

На 16 хвилині матчу гравець “Ньюкасла” Калум Вілсон відкрив рахунок в матчі. “Челсі” намагався відігратися, але все було безрезультатно, допоки на 90+2 компенсованій хвилині Михайло Мудрик, який з'явився з лави запасних у другому таймі не скористався помилкою Тріпп’єра у власному штрафному. Українець випередив англійця та пробив низом в кут воріт. В підсумку основний час матчу завершився внічию 1:1. За регламентом турніру команди одразу били одинадцятиметрові удари. Тут “Челсі” виявися сильнішим 4:2. За гостей пенальті не реалізували той таки Тріпп’єр та Рітчі, а за синіх в серії забив Мудрик.     

З’явившись на полі на 78 хвилині Михайло Мудрик забив гол, отримав жовту картку та реалізував пенальті в післяматчевій серії. Від Whoscored українець отримав оцінку 7,1.


Читайте також, що в іспанській Ла Лізі скоро настане екватор, зараз проходять матчі 18 туру з 38. Спортивна аналітична компанія Opta за допомогою штучного інтелекту спрогнозувала підсумкову таблицю чемпіонату Іспанії, передають “Коментарі”.

“Коментарі” також писали, що Джуд Беллінгем, який перйшов влітку до мадридського “Реала” з дортмундської “Боруссії”, схоже настільки вразив керівництво “вершкових”, що вони зацікавлені в трансфері Джоба Беллінгема – його брата.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини