Головна Новини Спорт футбол Мадридський “Реал” може підписати ще одного Беллінгема: про кого йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадридський “Реал” може підписати ще одного Беллінгема: про кого йдеться

Брат Джуда Беллінгема Джоб, наразі виступає за “Сандерленд” в Чемпіоншипі

16 грудня 2023, 14:04
Поділіться публікацією:








Джуд Беллінгем, який перйшов влітку до мадридського “Реала” з дортмундської “Боруссії”, схоже настільки вразив керівництво “вершкових”, що вони зацікавлені в трансфері Джоба Беллінгема – його брата. Про це повідомляє Sport.es

Мадридський “Реал” може підписати ще одного Беллінгема: про кого йдеться

Брати Беллінгеми. Фото з відкритих джерел

Де грає брат Беллінгема

18-річний Джоб зараз досить успішно виступає за англійський “Сандерленд” в Чемпіоншипі, який бореться за потрапляння в Прем’єр-лігу. В цьому сезоні чемпіонату він вже встиг забити 4 м’ячі та віддати одну гольову передачу у 20 матчах.

Стиль гри

Молодший Беллінгем за фактурою та стилем гри дещо схожий на свого старшого брата. Проте як зазначає його оточення Джоб навіть більш універсальний ніж Джуд. Його зріст 191 см, він правша, але добре володіє й лівою ногою. Джоб також здебільшого грає в центральній зоні півзахисту ближче до атаки, або взагалі “хибну” дев’ятку.

Зацікавленість “Реала”

В мадридському клубі зацікавлені в трансфері молодшого Беллінгема. “Вершкові” можуть оформити цей перехід коли вважатимуть, що до Джоба зростає інтерес грандів Прем’єр-ліги і потім за нього боротися буде набагато важче. Важко сказати чи відбудеться в підсумку цей перехід, але подивитися на дует братів Беллінгемів на “Бернабеу” буде дуже цікаво.


Читайте також, що цієї неділі мадридський “Реал” зіграє матч 17 туру іспанської Ла Ліги проти “Вільярреалу”. Головний тренер “вершкових” Карло Анчелотті схоже визначився хто буде основним воротарем на цей матч та й взагалі аж до відновлення Куртуа.

Нагадаємо, що сьогодні відбудеться матч 17 туру англійської Прем’єр-ліги між “Челсі” та “Шеффілд Юнайтед”. Де дивитися матч в якому зіграє українець Михайло Мудрик, читайте в матеріалі “Коментарів”.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини