Головна Новини Спорт футбол Міс Чемпіонат світу на пляжі. Вона показала фотографії в бікіні
commentss НОВИНИ Всі новини

Міс Чемпіонат світу на пляжі. Вона показала фотографії в бікіні

Найсексуальніша вболівальниця Чемпіонат світу хорватська модель Івана Кнолль показала фото в бікіні на пляжі.

2 лютого 2023, 15:05 comments1214
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Івана Кнолль підтримала збірну Хорватії на Чемпіонаті світу 2022 в Катарі. Багато шанувальників назвали модель найсексуальнішою вболівальницею Чемпіонату світу та міс Чемпіонату світу. Інфлюенсерка швидко стала зіркою Instagram. Вона викладає в мережу багато фотографій, а нещодавно показала фотографії з пляжу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram хорватської моделі.

Міс Чемпіонат світу на пляжі. Вона показала фотографії в бікіні

Івана Кнолль на Чемпіонаті світу. Фото з відкритих джерел

Хорватська модель не вперше відвідує Чемпіонат світу. У 2014 році Івана Кнолль була в Бразилії, далі в Росії в 2018 і в Катарі минулого року. Саме останній чемпіонат світу привернув увагу до хорватської вболівальниці. До початку Чемпіонату світу з футболу в Катарі на Кнолль було 600 тисяч підписників в Instagram, а після ЧС кількість виросла до понад 3,6 млн.

Попри те, що Чемпіонат світу з футболу вже давно закінчився, про Івана Кнолль все ще багато говорять. Знаменитість, яку багато шанувальників називають міс Чемпіонат світу, викладає в мережу багато гарячих фото. Цього разу модель опублікувала у своєму профілі в Instagram фото, зроблені на пляжі в Маямі.

Переглянути фотографії Івани Кнолль з американського пляжу можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що найсексуальніша вболівальниця світу відвідала усі матчі збірної Хорватії в Катарі. Хорватська модель відвідуючи футбольний стадіон постійно змінювала свій образ.

Також "Коментарі" писали, що відомий бразильський футболіст розлучився зі своєю 21-річною партнеркою, попри те, що в них нещодавно народилась донька. Про це повідомила дівчина зірки Англійської Прем'єр-ліги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини