Головна Новини Спорт футбол "Ми змусимо Уемблі замовкнути": тренер збірної Данії про півфінал Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми змусимо Уемблі замовкнути": тренер збірної Данії про півфінал Євро-2020

Каспер Хьюлманд рішуче налаштований перемогти збірну Англії та провести свою команду до фіналу Євро-2020

5 липня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Перед данським табором стоїть завдання змусити "Уемблі" замовкнути в середу, 7 липня, під час півфіналу чемпіонату Європи між Данією та Англією. Про це заявив головний тренер команди Каспер Хьюлманд, повідомляє TV Sport 2.

"Ми змусимо Уемблі замовкнути": тренер збірної Данії про півфінал Євро-2020

Каспер Хьюлманд - фото з відкритих джерел

Тренерський склад національної команди Данії вважає, що з виходом Англії у півфінал турніру, де завершальні етапи проводитимуться на рідному для них стадіоні "Уемблі", Євро можна вважати футбольною вечіркою для місцевих уболівальників.

Також англійці будуть більшістю на трибунах у середу ввечері, тому данська команда хотіла б стати тими, хто завершить англійський фестиваль.

"Я не знаю, чи хочемо ми бути вбивцями вечірок. Ось як ви на це дивитесь? Думаю, якщо ми виграємо на "Уемблі", це знову призведе до руху на вулицях Данії. Принаймні, так ми на це дивимося. Ми хочемо, щоб футбольне свято тривало у Данії. Я не бачу нічого кращого, ніж якби ми стали набридливим камінцем у взутті в Англії", — заявив головний тренер збірної Данії Каспер Хьюлманд.

За словами наставника, всупереч карантинним обмеженням з боку Великобританії його команда не залишиться без підтримки. За останньою інформацією, мінімум 2000 данців, які проживають в Англії, придбали квитки на півфінальний матч.

Нагадаємо, що три політичні партії вимагають втручання уряду, щоб данські вболівальники могли потрапити на гру півфіналу Євро-2020. Британська влада відмовилась змінити правила в'їзду, а це означає, що данські футбольні фанати не можуть потрапити на "Уемблі" та подивитися півфінал чемпіонату Європи в середу проти Англії, якщо тільки вони не проживають у Великобританії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини