Головна Новини Спорт футбол Помер колишній футболіст "Шахтаря" і "Динамо"
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер колишній футболіст "Шахтаря" і "Динамо"

Футболу він віддав все життя, розповідають про нього колеги

27 вересня 2021, 23:05
Поділіться публікацією:

У віці 56 років пішов у вічність півзахисник двох легендарних футбольних команд — донецького "Шахтаря" і київського "Динамо" Сергій Герасимець. Про це інформує пресслужба  команди гірників.

Помер колишній футболіст "Шахтаря" і "Динамо"

Сергій Герасимець (фото з відкритих джерел)

Знаний футболіст народився в столиці України в 1965 році. Починав він в київському "Динамо".Але показати свої кращі спортивні якості тут він не зміг, бо тривалий час перебував запасним.

 Далі в його кар’єрі вже збірна донецького "Шахтаря". Рідна команда, за яку він зіграв понад пів сотні різних матчів і забив 4 м'ячі, зробила його популярним. Також Герасимець  встиг не лише пограти, але й розвивати футбол, як спорт в Білорусії, Росії, Ізраїлі та Литві.

 Футболу він віддав все життя, розповідають про нього колеги. Два останніх десятиріччя він був хорошим тренером. Останній футбольний колектив – команда "Яруда" з  російського Санкт-Петербурга, для футболістів якого він назавжди залишився класним футболістом, майстром і наставником.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що помер колишній футболіст харківського "Металіста".10 вересня не стало знаного в Україні футболіста, колишнього гравця та захисника  команди "Металіст" з Харкова Дениса Барвінки. Його серце зупинилось у 27 років, попереду було багато мрій і планів, яким не судилось здійснитись. Чому  так різко обірвалось життя перспективного гравця в футбол, ще не з’ясовано. Але залишились спогади про Дениса, його любов до футболу, його результативні передачі,  його техніка гри. Колишній гравець відомої команди  з Харкова був надзвичайно везучим, бо його вирізнив серед іншої молоді екстренер "Металіста" Мирон Маркевич. І призначив до складу основної команди. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини