Головна Новини Спорт футбол “Ми маємо великі амбіції”: слова тренера “Шахтаря” перед матчем ЛЧ з “Порту”
commentss НОВИНИ Всі новини

“Ми маємо великі амбіції”: слова тренера “Шахтаря” перед матчем ЛЧ з “Порту”

Щоб пройти в плей-оф Ліги чемпіонів “Шахтарю” потрібна лише перемога

13 грудня 2023, 15:07
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Португалії пройде вирішальний для донецького “Шахтаря” матч проти “Порту”. Головний тренер “гірників” Маріно Пушич дав пресконференцію перед грою. Про це повідомляє пресслужба ФК “Шахтар”.

“Ми маємо великі амбіції”: слова тренера “Шахтаря” перед матчем ЛЧ з “Порту”

Маріно Пушич перед матчем. Фото з відкритих джерел

Ми досягли нашої основної мети — залишитися в єврокубках, що чудово. Шахтар є дуже амбітною командою, яка хоче досягти ще більшого. Тому будемо боротися за це. Порту дуже стабільна команда, яка має гарну організацію.

На мою думку, це буде важка гра для обох сторін. Як я завжди кажу, ми приїхали сюди змагатися, і байдуже, де ми граємо і проти кого. 

Ми — одна команда: разом атакуємо, разом захищаємось, б’ємося один за одного. У цьому наша основна сила, звісно, окрім наших тактичних навичок, манери гри, вміння потужно атакувати. 

Не всі футболісти перебувають у найкращій формі. Конопля не гратиме. Також в інших футболістів є певні проблеми після останнього матчу. Підготовка дається нелегко через довгі переїзди. Якщо ти так близько до найвищого рівня, то треба зробити максимум, щоб дійти до нього, – сказав Пушич.

Матч “Порту” – “Шахтар” відбудеться сьогодні на “Ештадіу ду Драгау” о 22:00. Щоб пройти в плей-оф Ліги чемпіонів “гірникам” потрібна лише перемога.

Читайте також, що серед вболівальників мадридського “Реала” не вщухають дискусії щодо того хто повинен бути основним воротарем команди. Зараз Кепа відновився після травми, а Лунін провів п’ять досить впевнених матчів за відсутності іспанця. Під постом клуба в соцмережі X вболівальники зробили опитування.

Також, зазначимо, що не вщухають розмови щодо інтересу до півзахисника донецького “Шахтаря” та збірної України Георгія Судакова серед топових європейських клубів. Найбільший інтерес приписують туринському Ювентусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини