Головна Новини Спорт футбол Мессі заявив, що залишається в «Барселоні»
commentss НОВИНИ Всі новини

Мессі заявив, що залишається в «Барселоні»

Термін дії контракту Мессі з «Барселоною» закінчується влітку 2021 року

5 вересня 2020, 01:50 comments1204
Поділіться публікацією:

Ліонель Мессі заявив, що він залишиться в "Барселоні", незважаючи на недавні плани піти з футбольного клубу. Про це пише CNN з посиланням на ексклюзивний коментар футболіста виданню Goal.com. 

Мессі заявив, що залишається в «Барселоні»

Рішення 33-річного форварда було озвучено трохи більше ніж через тиждень після того, як він відправив у клуб лист, в якому повідомляв, що хоче піти.

У липні 2017 року "Барселона" і Мессі оголосили про продовження контракту до 30 червня 2021 року і, як повідомляється, обійдеться в 565 000 євро на тиждень.

Батько і агент Мессі, Хорхе Мессі, вважав, що у його сина був пункт в контракті, який дозволяв йому безкоштовно залишити "Барселону" цього літа. Однак і "Барселона", і Прімера Дівісьон професійної футбольної ліги Іспанії наполягали на тому, що чинний контракт дійсний.

CNN зв'язався з представниками "Барселони" і Мессі, але поки не отримав відповіді.

Нагадаємо, що стало відомо, скільки нова команда Мессі зможе заробити на його імені. Будь-який клуб, який прагне залучити на свою сторону найбільшого футболіста всіх часів, повинен буде витратити сотні мільйонів доларів на його зарплату. І це не рахуючи 825 млн дол., які ФК "Барселона" хоче отримати за трансфер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини