Головна Новини Спорт футбол Мессі провів феноменальний матч у відборі на ЧС-2022 і побив рекорд Пеле
commentss НОВИНИ Всі новини

Мессі провів феноменальний матч у відборі на ЧС-2022 і побив рекорд Пеле

Лідер збірної Аргентини Ліонель Мессі записав до свого активу хет-трик у поєдинку кваліфікації на ЧС-2022

10 вересня 2021, 11:25
Поділіться публікацією:

Легендарний аргентинець перевершив навіть ікону світового футболу Пеле, ставши кращим бомбардиром серед гравців південноамериканських збірних. Як передає видання "Коментарі", про це пише спортивний портал "Sport.ua".

Мессі провів феноменальний матч у відборі на ЧС-2022 і побив рекорд Пеле

Ліонель Мессі - фото Reuters

Капітан збірної Аргентини Ліонель Мессі відзначився хет-триком у матчі кваліфікації на ЧС-2022. Таким чином, у непереможного Мессі вийшло те, що не зумів зробити жоден футболіст, крім Пеле. Тепер же аргентинець перевершив бразильця за кількістю голів за американську збірну. Найцікавіше, що Мессі найближчим часом не збирається вішати бутси на цвях, він сповнений сил і енергії. На сьогоднішній день в його активі 79 забитих м'ячів за збірну Аргентини, а у Пеле — 77 голів за Бразилію. Мессі вже кращий нападаючий в історії всіх південноамериканських збірних, але є всі підстави, що аргентинець заб'є таку кількість голів за свою збірну, що його рекорд довго не зможе будь-хто побити.

Правда є один незначні нюанс — Пеле встановив свій рекорд в забитих м'ячах за збірну Бразилії всього за 92 матчі, а у Мессі вже 153 матчі в футболі збірної Аргентини.

Сам Мессі не стримував емоцій від свого високого показника. Він заявив, що довго йшов до цього рекорду і зараз хоче отримати насолоду від їм сповна. Також футболіст подякував своїх рідних за стільки років підтримки, без них всього цього не було б.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Мессі довго не сумував за "Барселоні" — у 34-річного аргентинця новий контракт. Французький "ПСЖ" продовжує збирати всіх зірок в Парижі. Фінансові апетити Мессі акціонери "ПСЖ" вгамували сповна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини