Головна Новини Спорт футбол Матч Ліги конференцій Європи в Молдові пройде без глядачів. Яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Матч Ліги конференцій Європи в Молдові пройде без глядачів. Яка причина

Молдова приймає заходи безпеки через можливий державний переворот за яким стоїть керівництво Кремля.

14 лютого 2023, 16:13
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Влада Молдови розпорядилася провести без глядачів матч між футбольним клубом "Шериф" з Тирасполя та сербським "Партизаном" з Бєлгорода. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Sky News.

Матч Ліги конференцій Європи в Молдові пройде без глядачів. Яка причина

Матч Ліги Європи у Молдові відбудеться без глядачів

Володимир Зеленський передав президентці Молдови Майї Санду інформацію української розвідки про плани Кремля здійснити державний переворот в її країні. Через кілька днів Санду оприлюднила деталі плану Російської Федерації з дестабілізації ситуації в країні.

Санду повідомила про те, що Кремль планує залучити опозицію для протестів у країні, а також активістів і громадян інших країн, зокрема і сербів. Під час протестних демонстрацій ці люди мають зайти в будівлі уряду та усунути чинну владу.

Саме через заходи безпеки влада країни прийняла рішення провести матч Ліги конференцій Європи в Молдові між "Шерифом" та сербською командою "Партизан" без глядачів.

Цікаво, що в день матчу між командами, Молдова на кілька годин закрила свій повітряний простір в цілях безпеки. Ймовірно це сталось через російські дрони, які помітили поблизу аеропорту країни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відомий англійський клуб на прицілі у багатого шейха, який планує придбати його. Катарські власники з Qatar Sports Investments мають у своїй власності такі клуби, як "ПСЖ" і "Брага".

Також "Коментарі" писали, що з'явилась реакція Сполучених Штатів на плани Російської Федерації здійснити держпереворот у Молдові. Речник Ради національної безпеки США Джон Кірбі назвав це типовою тактикою керівництва Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини