“Манчестер Юнайтед” зацікавлений в трансфері гравця збірної України

“Манчестер Юнайтед” у зимове трансферне вікно хоче посилити лівий фланг оборони

Віталій Миколенко, захисник "Евертона" та збірної України, став головним кандидатом на посилення лівого флангу "Манчестер Юнайтед". Про це повідомляє сайт Manchester Evening News.

"Червоні дияволи" вражені грою українського захисника за "Евертон" і вважають його відповідним варіантом для того, щоб посилити лівий фланг оборони. 24-річний Миколенко провів у поточному сезоні 18 поєдинків у всіх турнірах і забив два м'ячі. Він є одним з найкращих лівих захисників у Прем'єр-лізі.

Миколенко має контракт з Евертоном до 30 червня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює лівого захисника збірної України у 28 мільйонів євро.

Більше спортивних новин

Читайте також, що в головного тренера мадридського “Реала” Карло Анчелотті є приємний “головний біль”, щодо позиції основного воротаря команди. Адже, що Кепа, що Лунін гарно показали себе у цьому сезоні та саджати на лаву запасних це дуже важкий вибір. Тому наставник “вершкових” вирішив проводити ротацію між ними в другій половині сезону.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.