Головна Новини Спорт футбол “Манчестер Юнайтед” спробує підписати зірку мадридського “Реала”
commentss НОВИНИ Всі новини

“Манчестер Юнайтед” спробує підписати зірку мадридського “Реала”

Вінісіус Жуніор нещодавно продовжив контракт з “Реалом” до 30 червня 2027 року

3 листопада 2023, 18:09
Поділіться публікацією:

"Манчестер Юнайтед" готовий запропонувати Вінісіусу Жуніору велику річну зарплату, яка перевищить 20 мільйонів євро, щоб спробувати переконати його піти з "Реала". Про це повідомляє іспанське видання Fichajes посилаючись на Defensa Central.

“Манчестер Юнайтед” спробує підписати зірку мадридського “Реала”

Вінісіус продовжив контракт. Фото пресслужба ФК "Реал" Мадрид

Попри те, що Вінісіус нещодавно продовжив контракт з “Реалом” до 30 червня 2027 року, “Манчестер Юнайтед” залишає відкритий інтерес до цього талановитого бразильського вінгера. Англійський клуб готовий зробити величезну фінансову пропозицію із щорічною зарплатою, що перевищує 20 мільйонів євро, з метою переконати Вінісіуса перейти до АПЛ. Проте, трансфер виглядає дуже складно, беручи до уваги позицію самого гравця, який бажає залишитися в “королівському клубі”..

Ця ідея від “Манчестер Юнайтед” виникла на фоні їхнього великого бажання завершити важкий період та погані результати останніх років. Прихід Вінісіуса може змінити хід речей і надати команді новий стиль та відновити втрачену велич.

Вінісіус Жуніор  приєднався до “Реала” в липні 2018 року, коли йому було всього 18 років, і дебютував за “Реал Мадрид Кастілья” 26 серпня. За шість сезонів, проведених в команді, він зіграв 235 матчів, забив 63 голи та виграв 9 трофеїв: 1 Лігу чемпіонів, 2 клубних чемпіонати світу, 1 Суперкубок Європи, 2 Ла Ліги, 1 Кубок Іспанії та 2 Суперкубки Іспанії.

Читайте також, що “Манчестер Юнайтед” в цьому сезоні переживає не найкращі часи. Команда Еріка Тен Хага посідає восьме місце в АПЛ та вилетіла з “Кубка Карабао”, а півзахисник команди Каземіро отримав травму.

Також зазначимо, що Михайло Мудрик, який через травму пропустив два матчі “Челсі” через травму, повертається до тренувань в загальній групі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

еге

3 листопада 2023, 20:19

модератор підорр ПІШОВ НАХУЙ!!!!!!!!


Новини